Турнір з хокею у Шацьку: азарт, драйв і позитивні емоції

16 Січня 2017, 12:00
3655

15 січня на озері Велике Чорне в селищі Шацьк відбувся турнір з хокею.

Змагання з цього суто чоловічого виду спорту мають усі шанси стати традиційними. Якщо минулого року у хокейному турнірі взяли участь три місцеві команди, то цьогоріч до Шацька приїхали ще хокеїсти з села Згорани Любомльського району та міста Ковель, - всього було п’ять команд.

Організатори – туристична фірма «Shakovel» - облаштували на озері каток, розчистили від снігу, подбали про призи для переможців і комфорт для численних вболівальників. Порадувала і погода: сонцем, легеньким морозцем і помірним снігопадом.

Представники влади – Василь Голядинець, голова Шацької РДА, та Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, урочисто відкрили турнір, побажавши учасникам успіху.

За перемогу змагалися дві команди з Шацька - «Shakovel» та Шацької дитячої спортивної школи, а також команди з сіл Мельники, Згорани та міста Ковель. Азартна гра розпочалася зранку і закінчилася ввечері, коли добре стемніло.

Результат гри можна було спрогнозувати – ковельчани на самому початку здивували інших учасників турніру добротним обмундируванням, формою, професійною технікою.

Сюрпризу не сталося – І місце заслужено здобули хокеїсти з Ковеля, ІІ місце – команда села Згорани, ІІІ – Шацької дитячої спортивної школи.

Переможці отримали грамоти і кубки, а володарі першого місця – ще й спеціальний приз – відпочинок в оздоровчих чанах у маєтку на Світязі «Nester-House» та ящик пива.

Свято спорту на озері Велике Чорне вдалося на славу. Задоволення і неймовірний драйв отримали всі: і учасники, і глядачі.

Є надія, що завдяки ініціативній команді «Shakovel» зимовий відпочинок на Шацьких озерах скоро стане не менш популярним, ніж літній.

1

1

4

3

2

2

5

1

1

1

1

1

1

1

3

4

6

2

2

 

 

Коментарі
16 Січня 2017, 19:24
Молодці!!
16 Січня 2017, 23:15
А ящик пива це також спорт для молоді,поясніть бо я не розумію
31 Січня 2017, 00:49
Пиво було безалкогольне!
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024