Голова Волинської облдержадміністрації пообіцяв шачанину купити за свої гроші лічильник

12 Січня 2017, 17:25
4374

Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик під час свого перебування в Шацькому районі поспілкувався з людьми, керівництвом місцевих рад і депутатами, дав відповіді на всі їхні запитання.

Під час зустрічі до очільника області звернувся житель селища Шацьк Олександр Терета,  як він сам представився, інвалід ІІ групи, ветеран праці з 40-річним стажем роботи на державу, батько трьох дітей.

Шачанину, який підозрює, що встановлений електриками лічильник завищує покази електроенергії, в місцевому РЕМ відмовляють у встановленні нового, придбаного ним, приладу обліку електроенергії.

-Я протягом 10 місяців не можу добитися того, щоб мені встановили лічильник, який пройшов усі перевірки. Оббив пороги усіх владних і контролюючих органів,але мене ніде не чують. Я, пенсіонер, просто хочу сплачувати ту суму, на яку дійсно напалив світла, а не космічні накручені рахунки, -  розповів про наболіле Олександр Терета.

Володимир Гунчик дійсно був обізнаний із цією ситуацією, тому відразу дав відповідь, пообіцявши за власні гроші купити лічильник, який відповідає всім нормам і правилам, урочисто його вручити жителю Шацька і проконтролювати, щоб встановили. «Ми маємо зняти це питання раз і назавжди», - наголосив Володимир Петрович.

Читайте також: 

Чому споживачі електроенергії не можуть встановити придбаного за власний кошт лічильника?

Шачанин бореться за право користуватися власним лічильником

Коментарі
12 Січня 2017, 19:46
Саша Терета досить розумний чоловік і як я зрозуміла вже має той лічильник- вистачило б тільки дати команду згори і все, діло б було зроблене. не можу зрозуміти для чого та показуха з новим лічильником та й ще за власні гроші ). І на рахунок лічильників, як я знаю, в Шацьку у всіх така проблема, то може без показухи просто допомогти людям у розв"язанні проблеми з РЕСом, а то вони поводять себе , як володарі Шацька (захотіли-включили,захотіли-виключили,захотіли -дописали в квитанції кіловат).СУМНО :(
13 Січня 2017, 00:35
а якщо прийде 500 чоловік на прийом то хто заплатить ж не проблема одного чоловіка
13 Січня 2017, 00:56
А я підтримую Сашу, бо він один добивається справедливості в той час, коли інші з такими ж проблемами сидять по своїх закутках і тільки чекають, чим все це закінчиться. Якщо не вдасться - то так йому і треба, а якщо вдасться, то нам теж першим подавай. СОРОМНО, ШАЧАНИ!!!
13 Січня 2017, 11:56
З РЕСом навести треба порядок, то нічого, що електроенергія - приватна власність. Ми живемо в правовій державі і вимагати дотримуватмсь Закону потрібно не тільки в простих людей, але й в монополістів. Де влада?
13 Січня 2017, 12:08
Влада почула людей і купує усім лічильники. Рекомендую скористатись поки лавка не закрилась.
13 Січня 2017, 14:04
На відміну від хворої уяви Саши з чайником і кітайським тестером є наука метрологія і Закон України про метрологію з відповідними еталонами і високоточними приладами...
13 Січня 2017, 15:39
Не всім, як Вам, шановний гостю, до вподоби лише китайське. І звідки Вам знати, чим я вимірюю напругу? Я маю спеціальну освіту, вивчав метрологію і маю посвідчення метролога. Судячи з Ваших слів про "мою хвору уяву", тих високопосадовців з Антимонопольного комітету, з Міністерства, які документально підтримали мене на основі Законів України, теж треба зарахувати до людей з "хворою уявою"? ДАЛЕКО ПІДЕТЕ...
13 Січня 2017, 15:47
Шановний Гість, підтверджую, у Саші є китайський тестер і чайник, а ще у нього є диплом Укрмерттестстандарту... А Ви хоч індикатором (показчиком фази) користуватись вмієте?..
13 Січня 2017, 15:55
Гість, я так розумію, працівник шацького ресу?..<br/>Встановлювали вони мені лічильник, накрутили на виході так, що мусив звертатись до стороннього спеціаліста. Гадаю, що якщо у цих великих спеціалістів проблеми навіть з чотирма дротами, які виходять з лічильника, то метрологія для них - вища математика...
13 Січня 2017, 16:53
До Саши. Вас не лякає, що Вас &quot;ніде не чують&quot;? І як &quot;метролог з посвідченням&quot; розкажіть людям які &quot;усі перевірки&quot; повинен пройти лічильник перед тим, як попасти до ВАС, а то не дай Бог і в нас усіх не все гаразд...
13 Січня 2017, 17:32
Гостю. А Вас не лякає, що Вас &quot;скрізь почули&quot;? А за консультацією зверніться до Шацького РЕМу або &quot;Волиньобленерго&quot;. Тоді не тільки почуєте, але й відчуєте.
13 Січня 2017, 17:48
І все ж таки, які &quot;усі перевірки&quot; повинен пройти лічильник.
13 Січня 2017, 17:53
Сашу на одного з керівників району!!!!!!!!Може хоч той з своїм за......им характером наведено поряток в районі?!!Голосую за Сашу!!!!!
13 Січня 2017, 19:13
може лічильники і проходять якісь тести але не забувайте який рівень напруги в лініях і як ця напруга &quot;скаче&quot; і ось як реагує лічильник на це мало хто знає і Саша тут правий як ніколи
13 Січня 2017, 22:09
молодєць, Саша!Дрюч їх і дальше,а то повідрощували пуза у кабінєтах...
14 Січня 2017, 00:23
До Гостя . Дарма Ви так про метод чайника і китайського тестера .Рідко який тестер дасть таку похибку у вимірюванні як наші лічильники , от за ким лідерство . Адже мова йде про похибку яка вимірюється не у процентах , навіть не у їх десятках , а у разах ! І на цьому етапі не потрібні високоточні прилади , щоб збракувати такий лічильник достатньо буде чайника і трохи логіки . Якщо на приладі чорним по білому написано , що він повинен відраховувати , наприклад , один кіловат за 1600 імпульсів а він рахує кіловат за 800 то як тут допоможуть &quot;найеталонніші &quot; прилади метрології , тут пряма невідповідність написаного і того ,що маємо в реальності , тобто обман . Чи може у Вас є сумнів ,що в нашій електромережі може бути занижена напруга , яка негативно впливає на побутові електроприлади але за яку ми платимо як за повноцінні 220 В ? Ну і про те хто кого не чує ... А коли це у нас чиновники чули простих людей ? І це повинно не просто лякати а спонукати до відповідних дій , а Олександру успіхів у боротьбі за свої , а разом і за наші права .
14 Січня 2017, 00:42
Сидорович,ви молодець,добилися свого!Навчіть,як&quot; розкрутити&quot;чоловіка на шубу,другий рік &quot;не ведеться&quot;.Каже:всі гроші &quot;зїло&quot;світло....Що робити?Зима в&quot;розгарі&quot;!!!!!!!!!
14 Січня 2017, 01:28
з тими лічильниками і ресом справді проблема! <br/>В нас от реальне споживання електроенергії зменшилось, а накрутило більше.<br/>до ресу недостукатись, там занадто Напищені. а мали б трохи приземлитись, бо потрохи можна людей задуже розізлити!..
14 Січня 2017, 09:11
До Юри, нажаль не до Саши, ну да ладно. Так от Юра, Ви нас тут &quot;процентами&quot;=відсотками не лякайте, в школу ходили - вчили. Для вас особисто відкрию велику таємницю, що між відсотками і разами є взаємозвязок... Якщо цікаво -&quot;Букварь&quot; з математики вам в допомогу. Нажаль пропав дипломований метролог (не плутати з метеорологом і проктологом), напевне імпульси рахує кітайським тестером біля лічильника, так він би вам розповів про більш цікаві &quot;космічні&quot; речі, такі як відносна і абсолютна похибки... Ну нема та й нема. Стосовно імпульсів можу сказати одне На заборі деколи пишуть погане слово з трьох букв, то що тому вірити? В квітанцію за світло попадають цифри з лічильника, а не імпульси! Про &quot;сумнівів&quot; відносно заниженої напруги, то можу Вас заспокоїти, живу з тими самими проблемами. Але яке вони мають відношення до цієї теми не зрозуміло...
14 Січня 2017, 09:18
До Альбіни. В зимові свята трапляються дива! Вон Сашка лічильника виклянчив у Гунчика, так і Ви свою проблемку з шубкою переадресуйте від чоловіка до Володимира Петровича. Авось диво і у Вас збудеться....
14 Січня 2017, 13:28
УВАГА!!! У темі завівся троль = Гість!!! Він ображає людей своїми порівняннями і спамить в темі. Прохання до модераторів звернути на це увагу!!! Дружно ігноруємо троля!
14 Січня 2017, 13:54
електронні лічильники рахують все-наприклад телевізор в режимі сну але індикатор світить+тюнер(а їх може бути два)--старі лічилники це просто не&quot;бачили&quot;.але при цьому нові лічильники рахують повну (активну реактивну)енергію,а за реактивну ми не повинні платити ось тут нас і дурять.не вірите --наприклад- всуньте в розетку конденсатор і і відключіть все на тиждень і лічильник накрутит все як треба.Зараз в Україні нема незалежних монопольних організацій які правильно провірять ваш прибор це те саме що і с бензином на заправках.Вихіди два або як Саша добиватись свого(тому що має бути альтернатива)або економія і плавний перехід на інші види енергії
14 Січня 2017, 14:19
гість - не троль, а главний в Шацьку по світлу, начальник так сказать;)))
14 Січня 2017, 14:49
дайош шубу!!!!!!!!!!!!!!!
14 Січня 2017, 15:23
Ще один умнік знавітав на вогник. Ти після того як конденсатор в розетку вставиш не забудь до язика притулити - тоді зрозумієш різницю між активною і реактивною. А чого добивається Саша, ми всі і так зрозуміли з новини - ветеран, інвалід ІІ-ої (мабуть на голову), метролог з потертою корочкой, який виносить людям мозг своїми брєдовими ідеями, що навіть губернатора попередили про того САШУ... А як задали просте питання про які перевірки лічильника він бредить, то відразу карасем прикинувся!
14 Січня 2017, 15:33
До Альбіни. Не так швидко. Спочатку треба почву підготувати на протязі 10-ти місяців, по інстанціях пробігтися (по яких Сашко розповість) і коли прийде слава від Шацька до Київа як в Терети, ось тоді і час до ВП по шубу!
14 Січня 2017, 16:14
Знаю Олександра Сидоровича особисто. Нічого надприроднього він не хоче!.. Він уже кілька місяців добивається, щоб йому поставили лічильник, котрий він придбав за власні кошти, який до речі, повірений і з належними документами. До того ж, у нього є відповідні листи з Волиньобленерго і з антимонопльного комітету з висновками, що лічильник відповідає встановленим нормам і його можна встановлювати... Все штопориться тут, в Шацьку, чи то з природньої вредності місцевого начальства, чи О.С. просто наступив комусь на улюблений мозоль... Єтакий прикол у провінційних ВЕЛИКИХ НАЧАЛЬНИКІВ - весь час доводити що вони головні, а всі навколо, так, хлопчики з рогатками...
14 Січня 2017, 16:18
До речі, за цей період О.С. двічі вже встановлювали інші лічильники, а його лічильник так і не ставлять... Я так розумію &quot;із принципа&quot;...
14 Січня 2017, 16:43
гість вийдіть з привичного образу і включіть мінінальну повагу до людей і культуру! а то закрадеться думка, що може то з вашою головою щось не так і вам не помішає інвалідність!
14 Січня 2017, 17:01
І взагалі, як казав Леопольд :&quot;Давайти жити дружно!&quot;<br/>як казав дехто інший :&quot;Всі ми тут тимчасово! не забувайте про вічне!&quot;<br/>Всім добра! Всіх з святом! Всім справних лічильників і розумних начальників!!!
14 Січня 2017, 20:10
Самого розумного нам на різдво подарував Гунчик це голову РДА Голядинця.
14 Січня 2017, 21:01
До чого тут лічильник, що він купив. Ви на заправкиу свою бензокалонку суните чи в магазин вагу? Якщо лічильник неправильно працює його міняють на справний і роботи виконують.І висновки про правільність його роботи роблять відповідні спеціалісти за допомогою спеціальних приладів. А морочити всім голову що тільки його лічильник &quot;правільний&quot; це як раз і схоже на інвалідність голови. Два лічильника ставили, а йому все не так.
14 Січня 2017, 23:15
Якщо хтось хоче встановити свій лічильник і він відповідає всім нормам (я не про Сашу)і це його ЗАКОННЕ право ну є такі закони і Ви повинні його встановити і вага в магазині тут ні до чого ,не путайте людей.А взагалі цей конфлікт є таким маленьким а роздули на всю Україну.Будь ласка не ставте людям діагнози
14 Січня 2017, 23:50
Між &quot;хоче встановити&quot; і &quot;законним правом&quot; є ЗАКОН!!! Я бачу і ви граматєй на вогник як метелик потягнулись, як сашко з нейтральним і тим що в курсі. І раз уж спец по законах то прошу конкретики якій закон, яка стаття бажано ссилку. Нехай всі прочитають і зрозуміють що до чого, а не пусті фрази балабола. Чи як то тріо разумників-інвалідів в карасі?
15 Січня 2017, 00:00
якщо як пише (в курсі) в терети є позитивні відповіді антимонопольного комітету та волиньобленерго то хотілося б їх побачити на сайті (думаю що це не проблема).для всіх інших дописувачів рекомендую знайти в інтернеті&quot;правила користування електроенергією для населення&quot; особлива увага на пункт 8, 10, 12, 17 та уважно їх прочитати (звертаю увагу що пункт 12 стосується виключно зонних лічильників).крім цього є офіційний сайт &quot;волиньобленерго&quot; де можна отримати інформацію як щодо встановлення лічильників так і про керівництво обленерго та районних філій (де немає жодного шацького працівника ). шацький рем є підрозділом любомльської філії.я так думаю що якщо тереті було відмовлено то на це були законні підстави інакше б вони з &quot;челєнджером&quot; довно б затягали по судах і обленерго і сорочука а так одна балаканина.перше чим щось коментувати почитайте законодавство та відповідні правила яких і потрібно дотримуватись, а так скільки людей стільки й думок та забаганок (якщо все виконувати то це анархія) шановні дописувачі вітаю всіх з Різдвом Христовим та новим роком. всім миру,добра та здоров'я.
15 Січня 2017, 00:07
А щодо не путайте людей так я вас разочарую, верніше ткну носом, що з точки зору метрології вага, паливнороздавальна колонка так само як лічильник електричної енергії це все засоби вимірювальної техніки! Вивчайте п.1,39,53 додатку до постанови КМУ 374 http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/374-2015-п
15 Січня 2017, 00:39
Підтримую Розумного Читача на всі 100. Відповіді АМКУ + Обленерго в студію.
15 Січня 2017, 01:01
до якого магазину іти і де заправляти паливо є вибір ,а тут монопольна організація яка диктує свої правила і користується своєю надзвичайною владою хоча якість послуг які надає на низькому рівні
15 Січня 2017, 01:16
Ти шановний дурака не включай, а то &quot;диктує свої правила&quot;,&quot;надзвичайна влада&quot;, скани відповідей амку+ обл і чіткі посилання на ПКЕЕн та діючі Закони!
15 Січня 2017, 01:31
а може в суд)))))))))) розгорілась така перепалка. збавляйте обороти!
15 Січня 2017, 16:24
Саша, а надайте но тут відповіді &quot;...тих високопосадовців з Антимонопольного комітету, з Міністерства, які документально підтримали мене...'. Може б інші скористались...
15 Січня 2017, 16:36
На мою думку, тему можна закрити. Саша підтвердив свій статус - КАРАСЬ. Як тільки придавили і попросили надати підтвердження його балаканини, то відразу мовчки заліг на дно! Всім - добра, Альбіні -шубу, сашку - розуму!
15 Січня 2017, 18:08
, а гостю - інвалідність!!!
15 Січня 2017, 18:50
думала вже не вступати в полеміку &quot;серйозних&quot; чоловіків...Але ж ....Гість--розумний чоловік.. Поспілкувався б з ним Терета на початку і все було б класно,я думаю.Зрозуміла для себе: від влади нам нічого не добитися. Хіба манто з &quot;больнеї мавпи&quot; .Тому згадався анекдот: &quot;х...лі вам по рублю--а мені кожане пальто&quot;(див.ШУБУ)Всіх зі святами.Здоров'я, удачі і взаєморозуміння. Ну і грошей,звичайно.
17 Січня 2017, 11:39
Саша, та постав свій лічильник після РЕМівського і тоді побачиш чи стоїть дальше іти.
22 Січня 2017, 17:29
Логічно поставити свій лічильник дублюючим, і тоді говорити про різницю показників
28 Січня 2017, 17:36
Вдячний за коментарі всім тим дописувачам, хто підтримав мене словом. Ну а тим, хто намагався через коментар мене образити, побажаю навчитися вести себе стримано, толерантно і не кидати зайвих слів на вітер, бо вітер має властивість змінювати свій напрям... У Римі на одній із стін старого каземату викарбувано: &quot;... Храни меня Господь от тех, кому я верю. Кому не верю, тех остерегусь я сам.&quot; ( у перекладі з італ. на рос. ) Що я хочу цим сказати? &quot;Гостя&quot; я впізнав. І саме найголовніше. Мені встановили лічильник. Володимир Гунчик виконав свою обіцянку, за що я йому дуже вдячний..
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром