Шачани передплатили газету і виграли 10 кг борошна

11 Січня 2017, 13:50
1768

Із сім’єю Василя та Валентини Редьків із Шацька познайомилися як з переможцями акції, яку проводили серед наших передплатників напередодні дня Миколая. Фортуна усміхнулася їм – вони виграли 10 кг борошна.

Про це пише "Новий погляд +" за 5 січня 2017 року.

– Моя улюблена страва – вареники, тож тепер дружина матиме з чого їх ліпити, – відразу повідомив пан Василь.

– З газетою недавно познайомилися і відразу подружилися. Цього року знову передплатили, — розповідають переможці.

Родом пані Валентина з Любомльщини, навчалася в кооперативному училищі. Після першого курсу направили ревізором на практику в Шацький район, тут і познайомилися з майбутнім чоловіком.

― Василь жив із бабусею, але такий крутий кавалер був: на «Яві» і в шкірянці. А ще фотографував, навіть весілля кликали знімати, ― з теплотою пригадує пані Валентина.

Згодом закінчила Рівненський кооперативний технікум. У 1981 році стала працювати бухгалтером у «Лісовій пісні» і з того часу почала співати в ансамблі санаторію.

― Вже 6 років на пенсії, але поки не йду на заслужений відпочинок, чекаю на гідну заміну, на людину, яка дійсно працюватиме, об’єм роботи тут дуже великий. Треба прослідкувати, щоб усе вчасно було, бо ж усяке буває.

А ще пані Валентина просто закохана у квіти, вони у неї цвітуть незалежно від пори року: влітку – на клумбі, взимку – у хаті. Цікаве заняття і в господаря. Пан Василь керує підприємством із видобутку сапропелю. Багато пригод трапляється під час цієї роботи. До речі, до того 10 років він працював у таборі «Гарт» від СНУ ім. Лесі Українки. Пам’ятає всіх ректорів. А ще захоплюється риболовлею.

На свята в гості завітав онук Назар, учень третього класу, – бабусина і дідусева гордість (на фото). Він любить читати і мріє стати лікарем.

— З роками у нас з’явилося багато спільних інтересів, ― ділиться про сімейне життя моя співрозмовниця. — Дуже любимо гриби збирати. Серджуся, коли йде в ліс без мене. Розуміє чоловік і підтримує, коли квіти якісь хочу купити.

Подружжя Василя та Валентини Редько поставили на ноги трьох дітей, допомагають уже виховувати онуків. Але навіть після стількох років спільного життя несуть ніжність і тепло у своїх стосунках.

Ірина ХВИСЮЧИК

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром