Різдвяний вінок маленької шачанки - один з найкращих виробів обласного конкурсу

11 Січня 2017, 10:15
3243

Наприкінці грудня відбувся обласний конкурс різдвяно-новорічної атрибутики «Святвечір», мета якого - виявлення, вивчення, збереження та популяризація народних традицій, звичаїв та обрядів, пов’язаних зі святкуванням Різдва Христового, Нового року, Водохреща.

На конкурс було представлено понад 160 творчих робіт учнів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, інтернатних позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів, в тому числі 4 з Шацького району - розповіли в Шацькому будинку дитячої і юнацької творчості.

Грамотами правління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації та подарунками нагороджені Шумук Іванна, вихованка Шацького будинку дитячої та юнацької творчості (загальноосвітня школа І-ІІІ ст.-гімназія смт Шацьк) - за ІІІ місце у першій віковій групі – 8-11 років ( різдвяний вінок, керівник Світлана Шумук), та Мельничук Христина, учениця загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів с. Підманове - за ІІІ місце в другій віковій групі – 12-14 років (витинанка "Різдво Христове", керівник Ірина Мельничук). 

3
Різдвяний вінок
Різдвяний вінок

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024