Шацьк: очільник Волині представив нового голову райдержадміністрації

10 Січня 2017, 20:30
4269

У вівторок, 10 січня, відбулося представлення нового голови Шацької районної державної адміністрації Василя Голядинця.

Щоб представити керівника виконавчої гілки влади Шацького району, до селища приїхав Володимир Гунчик, голова Волинської обласної державної адміністрації.


 

В присутності керівництва районної ради, голів сільських та селищної рад, начальників установ, організацій, структурних підрозділів райдержадміністрації Володимир Петрович зачитав розпорядження Президента України. Відповідно до документа головою Шацької районної державної адміністрації з 30 грудня 2016 року призначено Василя Володимировича Голядинця, випробувальний термін - 1 місяць.

Очільник області вручив новопризначеному голові посвідчення та побажав успіхів.

- Ще хочу побажати міцного здоров'я, на цій посаді воно вам потрібне. І, звичайно, впевненості в тому, що ви зробили правильний вибір, прийшовши на конкурс і здобувши перемогу. Думаю, цим ми завершимо епопею з відсутністю в Шацьку голови райдержадміністрації, - зазначив Володимир Гунчик.

Володимир Петрович подякував за роботу Сергію Сидоруку, першому заступнику голови Шацької райдержадміністрації: «Не маючи повноти повноважень, Сергій Федорович професійно виконував обов'язки голови  Шацької РДА. Впевнений, залишаючись членом нашої команди, він і надалі докладатиме максимум зусиль для вирішення проблемних питань громади. Побільше б таких людей».

1

 

Привітав Василя Голядинця із високим призначенням і Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, вручивши йому квіти і висловивши надію на подальшу плідну співпрацю.

Новопризначений голова подякував керівнику області за довіру, присутнім - за гарні слова. Наголосив також, що першочерговими завданнями  на новій посаді для нього стануть дороги, екологія краю та будівництво автопереходу Адамчуки-Збереже.


 

-Спільно, у тісній взаємній співпраці, ми зможемо втілити в життя все заплановане і вивести Шацький район на новий рівень розвитку, - зауважив наостанок Василь Голядинець. 


 

 

23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром