Маленькі парафіяни заколядували в храмах Шацького благочиння

08 Січня 2017, 20:00
1638

Свято Різдва Христового неможливе без колядок - обрядових пісень, які прославляють дивне народження Богонемовляти і зичать господарям осель добробуту в новому році. Починаючи зі Святвечора, і діти, і дорослі колядують у хатах, лікарнях, державних установах, на площах, на фестивалях, у церквах.

В світлі різдвяні дні величальними піснями наповнилися і храми Шацького благочиння. Після божественної літургії настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці селища Шацьк протоієрей Микола Вихор запросив поколядувати і маленьких парафіян. Дітки на амвоні читали вірші про Різдво і співали колядки. Маленькі колядники, а також усі присутні на службі діти отримали від священика солодкі подарунки.

Захоплювалися дитячою творчістю і вмінням співати, декламувати вірші і грати на бандурі  в Свято-Миколаївському храмі села Пульмо.

 «Маленькі парафіяни Свято-Миколаївського храму с.Пульмо колядками прославили Народженного Богомладенця Христа» - пише на своїй сторінці у Facebook настоятель храму протоієрей Олександр Черевко.


 

 

 

 

 

 

 

 

  

Коментарі
12 Січня 2017, 19:21
дітки то - завжди гарно;)
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024