Визначили переможців конкурсу малюнка на екологічну тематику

06 Січня 2017, 10:00
4068

В рамках проекту «Впровадження роздільного збирання компонентів ТПВ – шлях до покращення санітарного та екологічного стану селища Шацьк», який реалізовується Шацькою селищною радою, був проведений конкурс малюнка на екологічну тематику.

На конкурс надійшло більше 10 малюнків. Комісією, до якої увійшли Шацький селищний голова Сергій Віннічук та його заступник з питань виконавчого апарату ради Віталій Яльницький, Іван Коваль, начальник КП «Будинкоуправління», та Андрій Стельмащук, майстер з благоустрою КП «Будинкоуправління», було визначено трьох переможців.

Перше місце у конкурсі дісталося учениці ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназії смт Шацьк, вихованці будинку дитячої і юнацької творчості Гінайло Софії, котра отримала грошову винагороду в розмірі 500 гривень.

Софія Гінайло
Софія Гінайло

Друге місце та 300 гривень отримали маленькі вихованці старшої групи «Дзвіночок» дошкільного навчального закладу №2 смт Шацьк, котрі разом із вихователями Ларисою Гінайло та Нелею Штандер відтворили на папері своє дитяче бачення екологічної проблематики. Третє місце та 200 гривень дісталося малюнку авторства Оксани Короць, учениці ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназії смт Шацьк.

Оксана Короць
Оксана Короць

 

Сергій Віннічук та Іван Коваль, котрі завітали у навчальні заклади (в школі-гімназії саме відбувався новорічний бал-маскарад),  вручили дітям грошові винагороди, солодкі подарунки та привітати з перемогою і новорічними святами.

- Проведення такого конкурсу не лише зацікавить молодь та діток надалі брати участь у подібних заходах, а й приверне їхню увагу до стану довкілля в нашому районі, можливо, змусить замислитися над тим, як зробити наш район екологічно чистим, - упевнений Сергій Віннічук.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024