Жителю села Гаївка надали кваліфіковану правову допомогу

06 Січня 2017, 02:44
1245

У вересні в Шацьку відкрилося бюро правової допомоги.

Хтось звертається до фахівців із допомогою написати певне звернення, хтось – скласти документ, заяву. Дещо унікальним для працівників Шацького бюро правової допомоги виявився випадок жителя села Гаївка Леоніда Микитчука, - пише "Кордон".

Зі своєю проблемою до кого тільки не звертався, але практичної допомоги так ні від кого і не дочекався.

83-річний чоловік є головою ОСББ «Шацька родина» з першого дня її створення, але далі виконувати свої функції він не міг через поважний вік та стан здоров’я. Але й скласти свої повноваження він також не міг, адже в Статуті ОСББ не було передбачено такого випадку, та й загальні збори членів ОСББ зібрати було складно (не збирався кворум), аби внести відповідні зміни до Статуту.

Вирішити проблему взялися працівники правового бюро, допомагали їм у цьому й голова Шацької районної ради Сергій Карпук, державний реєстратор Богдан Тимошук.

Допомогли Леоніду Костянтиновичу скласти правильно документи і внести зміни до Статуту, зібрати збори та затвердити ці зміни.

Відповідно далі – реєстрація документу та проведення відповідної процедури зі зміни голови ОСББ.

Пенсіонер вдячний усім, хто допоміг йому в цій справі, інакше, як віджартовується, довелося б бути посмертним головою товариства.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром