Шацьк: заклади відпочинку запрошують на святкування Нового року

27 Грудня 2016, 10:00
6236

Цього тижня колективи установ та організацій Шацького району планують свої новорічні корпоративи. Хтось планує невеликі фуршети, а хтось – відсвяткувати в кафе та барах.

Про те, які заклади обрали шачани для своїх корпоративів та у яку суму їм це обійдеться, - пише «Кордон».

Один з найбільш популярних закладів, який чи не найдовше працює у Шацьку – бар «Заїжджий двір». Як розповідає його власниця Ольга Романюк, місця для корпоративів уже всі заброньовані з вівторка по п’ятницю, тобто якщо ви запланували відсвяткувати новий рік саме в цьому закладі – знайте, місць уже немає. Хіба хтось відмовиться. Мінімум у закладі за вечір доведеться викласти 160 грн. з людини, із розваг – щодня жива музика та розважальна програма від спеціально запрошеної Ольги Гайової.


 

Популярний цей бар не лише у місцевих, а й жителів Згоран, сусідніх білорусів, котрі також частенько приїжджають на різноманітні свята. Навіть на новорічну ніч в закладі отримали замовлення від групи з Одеси.

У кафе-барі «Легенда», що в Шацьку, спеціальних пропозицій на корпоративи та новорічну ніч не приймали. Кажуть, заклад готовий приймати щодня усіх, хто бажає відсвяткувати новорічний корпоратив у затишку та спокої.Не встановлено тут і мінімальної ціни на замовлення, усе буде залежати від того, що замовлять клієнти.


 

У кафе-барі «Водограй» цьогоріч також повний аншлаг – замовлень уже не прийматимуть ні на новорічну ніч, ні на корпоративи, які будуть тривати з 27 грудня. Клієнтам пропонують мінімальне замовлення на суму 130 гривень з людини. З розваг – на корпоративи – дискотека, а на новорічну ніч – жива музика, ігри, розваги від ведучої, святкова лотерея.

У селі Світязь також є заклади, які готові приймати замовлення на святкування новорічних корпоративів. Один з них – «Альф-2», який є доволі популярним влітку серед відпочивальників. Там, на відміну від розважальних закладів районного центру, ще можна замовити місця. Обійдеться святкування мінімум у 100 гривень з особи. З розваг – дискотека.


 

Проте багато хто планує відсвяткувати новий рік у тісній компанії, без зайвих очей та шуму. Для них свої послуги можуть пропонувати власники відпочинкових садиб.

Вартість замовлення може коливатися від того, що схочуть бачити на новорічному столі замовники, від комфорту бази відпочинку (від 200 гривень і більше).

Віта Шепеля

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39