Як у Шацькому будинку дитячої і юнацької творчості Миколая святкували

23 Грудня 2016, 21:00
2501

Святий Миколай  побував у Шацькому будинку дитячої і юнацької творчості.

Як розповіла Ніна Корець, привели його слухачі «Університету ІІІ віку» (керівники Марія Сидорук та Катерина Шульга). Дитячий заклад гостинно відчинив двері для всіх бажаючих на свято «Ой хто, хто Миколая любить...».

Ох і повеселилися ж всі на ньому! Були тут і яскраві Зірочки, і небесні Ангелята, і вертлявий Чортик, і зла Баба-Яга, й хитра Лисичка та хижий Вовк. Вони й сварилися-сперечалися, заважали, але врешті всі порозумілися, і зал наповнився піснями (групи «Бемолька», «Карусель мелодій», солісти Катя Хвисючик, Юля Цвір, Віка Мокіна, Валя Олексенчин, Соломія Сахарук, Оксана Курчак), танцями (колективи «Світанок», «Сонячні промінчики»), розповідями (гість свята Галина Жук) та розвагами.


 

Святий Миколай був задоволений яскравим дійством, тож всім роздав гарні подаруночки (спонсори Світлана Шум, Неля Сацюк, Ольга Шульга та інші), а от різочки не отримав ніхто. А підготували таке веселе свято керівники гуртків Галина Хом’як та Ірина Корнелюк, які отримали багато теплих слів вдячності від батьків та гостей.

Це спільне свято - яскраве свідчення того, що в новорічні дива і добро святого Миколая вірять не лише діти, а й люди старшого покоління.


 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром