Світязькі школярі демонстрували знання у правовій вікторині

17 Грудня 2016, 17:30
1482

У рамках Всеукраїнського тижня права 13 грудня з ініціативи Шацького районного центру зайнятості у загальноосвітній школі села Світязь проведено правову вікторину «Чи знаєте Ви що?».

В актовому залі навчального закладу зібрались учителі та учні 9-11 класів. Конкурс було організовано з метою виховання в дітей інтересу до правових знань, популяризації правових законів, поглиблення знань, здобутих учнями на уроках, формування правової культури школярів, - повідомляють у Волинському РЦЗ.

Заступник начальника відділу надання соціальних послуг Лідія Шеметило розповіла присутнім про трудові відносини неповнолітніх громадян відповідно до чинного законодавства України, гарантії та пільги.

Три команди взяли активну участь ву правовому конкурсі. Перемогу отримала команда випускників. Саме їхні відповіді та кмітливість журі оцінило найвищим балом.

«Стільки емоцій від сьогоднішньої вікторини – не передати словами! Ми ще раз пересвідчились, які у нас ерудовані діти, гордимося ними, – поділилася враженнями директор школи. – А ще щиро дякуємо фахівцям служби зайнятості за допомогу та тісну співпрацю!»


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024