Шацьк: в будинку дитячої і юнацької творчості розпочалися новорічні конкурси

13 Грудня 2016, 01:00
4788

На традиційні конкурси, які щороку в передноворічну пору організовують Шацький будинок дитячої і юнацької творчості та відділ освіти та молоді, представили роботи майже всі школи Шацького району.

Десятки талановитих школярів взяли участь у щорічних конкурсі різдвяно-новорічної атрибутики "Святвечір" та конкурсі-виставці "Новорічний подарунок". Поки що всі унікальні вироби ручної роботи зберігаються в одному з кабінетів БДЮТ, проте вже найближчим часом будуть визначені роботи - переможці районного конкурсу. Саме вони представлятимуть наш район на обласному, а згодом, якщо пощастить, і на всеукраїнському конкурсах новорічних робіт.

-Новорічна атрибутика учнів шкіл Шацького району має всі шанси здобути перемогу на конкурсах у містах Луцьку і Києві, як це було в минулі роки. Високохудожні і досить складні композиції цьогоріч представили учні Піщанської, Ростанської, Положевської, Пулемецької шкіл, а також вихованці будинку дитячої і юнацької творчості, - розповіла Наталія Постернак, директор Шацького БДЮТ.

Роботи, представлені на конкурс, вражають розмаїттям, барвами, незвичайними матеріалами та новітньою технікою виготовлення. Папір, стрічки, бісер, тканина, пір'я, гудзики, нитки, солоне тісто, макарони, цукерки - дитяча фантазія тут не має меж. Ексклюзивні ялинки, різдвяні віночки і гігантський Сніговик із пластикового посуду! А чого варта ялинка з іграшками-вишиванками! Чи ялинковий олень з синьо-жовтою стрічкою на шиї!

-Перед виготовленням робіт я знайомлю вихованців з історією іграшки. Скажімо, діти знають, що українцям невластиво було чіпляти на ялинку зірку. Проте неодмінним атрибутом різдвяних композицій завжди був ангел, - коментує процес виготовлення дяких виробів Світлана Шумук, керівник гуртків БДЮТ.

Вже за декілька днів кращі роботи школярів району представлятимуть наш край на обласному конкурсі. Поки що ж насолоджуймося диво-витворам дитячих рук.

1


 

Коментарі
16 Грудня 2016, 16:22
Роботи дітей підписані не правильно,роботу "Новорічна феєрія " виконала Яковчук Софія,на обєктивне голосування не розраховуйте!Виграє та дитина якої батьки більше заплатять.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром