Шахраї, голосна музика в клубі та крадений автомобіль – оперативна інформація з поліції

11 Грудня 2016, 21:20
2642

З 29 листопада по 5 грудня в чергову частину Шацького відділення поліції надійшло 18 повідомлень про правопорушення і пригоди.

За цей період померла одна людина – з села Голядин.

Протягом тижня в поліцію тричі зверталися з повідомленням про сімейні сварки: два рази з Шацька і один раз із Мельників – у цьому селі жінці нанесли тілесні ушкодження.

Переселенці з Луганської області, які перебували біля пункту пропуску «Пулемець», потребували допомоги поліції.

У селі Мельники по вулиці Нова автомобіль чорного кольору збив огорожу біля будинку та втік.

Шачанка повідомила в поліцію про те, що на її телефон прийшло смс-повідомлення про те, що нібито її картку Ощадбанку (якої в неї насправді не було) заблоковано.

Житель Шацька повідомив про те, що в Шацьку, на території колишнього рибзаводу, невідомі особи розбирають водонапірну башту.

В пункті пропуску «Піща» було виявлено  автомобіль БМВ білоруської реєстрації, який 2006 року був викрадений у Німеччині і перебував у розшуку.

3 і 4 грудня трапилися ДТП відповідно у селі Затишшя та смт Шацьк (з потерпілими).

Жителька села Пулемець поскаржилася в поліцію, що їй телефонують невідомі особи і повідомляють неправдиву інформацію про внука.

5 грудня мешканець Шацька зателефонував у поліцію і повідомив, що в міському будинку культури дуже голосно грає музика.

Коментарі
09 Лютого 2017, 21:14
Шукаю людей які постраждали від так званої кредтної спілки що знаходиться в місті Луцьк по пр-ту Волі 21. Схема роботи в них такп: заповнюєш заявку онлайн, тобі телефонують, розповідають про можливість взяти кредит аід 20000 тисяч грн на 5 рооків, після чого заявку на одержання суми погоджують, і просять в якості страховки проплатити від 2000 і більше тисяч грн, після чого гроші будуть нараховані на вашу картку, але підписавши сумнівний договір, ви проплачуєтн фактично за інформаційно-консультативні послуги, і вас просять знову здійснити проплату, і так тягнеться постійно але коштів так ніхто і не отримує. Якщо є такі хто попався на гачок до цих шахраїв пишіть в приват, будемо повертати свої кошти. Звертайтеся за номером тел 0686767988
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром