Талановитій дівчинці з Шацька подарували планшет

11 Грудня 2016, 19:40
2353

П'ятикласниця загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів смт Шацьк Софія Фортуянова отримала з рук Дениса П'ятигорця, голови благодійного фонду "Патріоти Волині", подарунок, про який не могла навіть і мріяти, - планшет.

Сталося це зовсім неочікувано як для самої дівчинки, так і для присутніх на заході з нагоди Дня місцевого самоврядування, який відбувся в Шацьку у середу, 7 грудня.

Денис П'ятигорець, коли взнав, що талановита юна співачка живе з мамою-інвалідом на одну її пенсію, і майже всі гроші сімейного бюджету витрачаються на ліки, прийняв рішення порадувати дитину. В одному з магазинів Шацька представник фонду придбав гаджет і на сцені міського будинку культури вручив його Софії.

Вже після урочистості з'ясувалося, що сім'ї було б дуже важко вижити, якби не допомога добрих людей. Софійка з мамою переїхали в Шацьк з Одеси, винаймають у селищі будинок. У мами хворе серце, їй важко ходити. Пенсія інваліда йде на дорогі медичні препарати, тому навіть на продукти харчування грошей часто не вистачає.

Вчителі школи, яку відвідує Софійка, сусіди, знайомі, підприємці, депутати - всі, кому відомі проблеми бідової сім'ї, допомагають мамі і доньці. Зараз список благодійників поповнив і Денис П'ятигорець.

Приємно, що світ - не без добрих людей! 

Коментарі
11 Грудня 2016, 22:33
о це я розумію!!! на одну дитячу посмішку стало більше і ще одна дитяча мрія здійснилась!!! побільше гарних сюрпризів і щасливих діток!!!<br/>а кожен то з нас може подарувати чиїсь дитині, яка має потребу, маленьку радість...
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром