Сьогодні - День Збройних сил України

06 Грудня 2016, 00:29
1264

Шановні військовослужбовці, працівники та ветерани Збройних сил України, учасники бойових дій!
   Прийміть щирі вітання з нагоди відзначення 25-ї річниці Дня Збройних сил України!

У складний період ми відзначаємо чергову річницю нашого професійного свята. Свято Збройних сил України – це данина пам´яті тисячі воїнів, які загинули в битвах за свободу, волю та незалежність України.

Кожна держава має своє військо. Основна мета національного війська – служити українському народові.

В Україні ще не закінчилась неоголошена війна, ще відбуваються, хоч і не так інтенсивно, обстріли наших позицій з боку ворога, ще, на жаль,гинуть та отримують поранення  українські воїни та цивільне населення. Не має визначеності, стабільності та впевненості у завтрашньому дні, далеко не все ладиться у внутрішньому середовищі країни. За останні десятиріччя обороноздатність нашої держави стрімко знижувалася. Проте ми, українці, не дозволили попередньому керівництву країни звести це військо майже нанівець. Агресія ворога стала початком великого відродження української армії.

Теперішня влада в рази підвищила видатки з державного бюджету на національну оборону взагалі та на утримання Збройних сил України.

У Шацькому районі створено районний військовий комісаріат, в якому працюють 8 військовослужбовців, з них 4 учасники бойових дій та 4 працівники Збройних сил. України. Значно збільшено фінансування контрактної служби.

За порівняно короткий період часу українське військо стало найкращим та найефективнішим поруч з арміями інших держав. Сьогодні ми справді здатні захистити Україну від ворогів і дати їм належну відсіч.

 Я щиросердечно вітаю всіх військовослужбовців з Днем Збройних сил України. Найперше, засилаю вітання тим, хто зараз знаходиться в зоні АТО та їхнім сім’ям, а також демобілізованим героям, які з честю, як личить справжнім чоловікам, виконали свій обов’язок. Вітаю хлопців строкової та контрактної військової служби, працівників військкомату та всіх, хто надає нам посильну допомогу.

 Бажаю всім нам миру і спoкою на всій українській землі, благополуччя та процвітання нашій державі. Я хочу, щоб ми жили в новій країні, бо ми гідні цього. Хай наше життя буде квітучим, щасливим, і щоб наші діти знали про війну тільки з екранів і з книжок.

СЛАВА УКРАЇНІ!

З повагою військовий комісар Шацького районного військового комсаріату підполковник Василь Матвійчук.

 

29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024