Як у районі реалізовуються медичні програми

03 Грудня 2016, 12:00
3529

На оперативній нараді в Шацькій райдержадміністрації, яка відбулася в понеділок, 28 листопада, говорили про реалізацію медичних програм у 2016 році.

Тетяна Васенько, головний лікар комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги ТМО Любомльського і Шацького районів», повідомила, що на програму з кардіології було закладено 10 тисяч гривень, використано 25 тисяч гривень (на закупівлю електрокардіографа в амбулаторію Шацька); з онкології (забезпечення анальгетиками та препаратами для хіміотерапії) - з медичної субвенції використано 8 843 гривень для придбання наркотичних анальгетиків.

Щодо профілактики туберкульозу, то планувалося забезпечення вакциною БЦЖ та шприцами, а також придбання профілактичних засобів (1 955 гривень). На закупівлю туберкуліну - для проведення теберкулінодіагностики - з району було виділено 52 500 гривень, тож днями має завершитися закупівля препарату через систему Prozzoro. 

Стосовно ремонтів фельдшерсько-акушерських пунктів, то Тетяна Васенько повідомила, що уже завезені усі матеріали для початку ремонту медичного закладу в с. Мельники, який до кінця року має бути завершений, та усіляко сприяти підключенню електроенергії до ФАПу в с. Вільшанка.

Коментарі
03 Грудня 2016, 17:56
не смішіть людей такими сумами один серйозно хворий таку суму витратить за рік сам напишіть що працювали погано і все зрозуміло аж шкода тратити на вас час але може хтось прочитає і задумається куди нас та влада веде з медициною
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024