Розпочалося голосування за світлини, надіслані на конкурс "То яма, то канава"

01 Грудня 2016, 01:00
2969

Вчора, 30 листопада, закінчився перший етап конкурсу «То яма, то канава», оголошений інтернет-виданням Район.Шацьк.

Нагадаємо, конкурс має за мету визначити найбільш проблемні ділянки доріг у населених пунктах Шацького району - ями, рівчаки, словом, всі незручності на вулицях, які створюють проблеми для водіїв та пішоходів.

З певних причин – чи небажання, чи відсутності коштів - на ці ділянки відповідальні структури не звертають уваги роками.

На електронну адресу видання надійшло чимало цікавих світлин. Публікуючи їх, ми вкажемо владі селища та району ті місця, на які потрібно звернути увагу і в  ремонт яких слід першочергово вкласти кошти.

Дякуємо нашим читачам за активність, небайдужість до проблем селища і району.

Ті, хто не фотографував проблемні дороги, писали нам у коментарях: «Пішохідна частина вулиці Шковороди, починаючи від магазину "Добрий господар" і до самого її кінця, потребує особливої уваги. Фото ні про що не розкажуть - потрібно знімати відео. У темну пору доби та у період дощів пішохідною її не назвеш, взимку комунальні служби розчищають від снігу тільки до повороту на вулицю Набережну, а статус "тротуару" пішохідна ділянка втратила уже років 20 тому. Але місцева влада цього не хоче бачити за більш "важливішими" проблемами. А стан проїжджої частини - особлива тема для хіба що для риторичних розмов».

Отож, розпочинаємо голосування за фото, які надійшли на конкурс. Ставте лайки на тих світлинах, які вам найбільше сподобалися і на котрих проблемні ділянки, на вашу думку, потребують негайного реагування з боку влади.

Жителька Шацька Оксана Устенко надіслала на конкурс три фотографії. На першій, зробленій у серпні 2016 року, зображена ділянка дороги на вулиці Садова в смт Шацьк. Калюжа, яку не проїхати-не пройти, до вподоби лише качкам. Ну чим не качине озерце?

Оксана назвала це фото «Гусакам на радість, а мамі з колясочкою б крила, щоб облетіти «те щастя». Зі слів читачки, стан дороги на вулиці значно покращився після допомоги з боку голови селищної ради, проте певні ділянки дороги пройти чи об’їхати після дощів нереально.


 

Наступні дві світлини зроблені в Шацьку на вулиці Шковороди, біля зупинки на Світязь. Це легендарна зупинка, з якої після дощів люди застрибують у маршрутку просто … з калюжі. Інакше –ніяк. Читачка змінила б напис на зупинці на «Вдалого запливу і щасливої дороги!»

55


 

Шачанка Елеонора Романович надіслала фотографії центру селища Шацьк та місцевого ринку після дощу.

50

53


 

Житель Шацька Андрій Цюп’ях знайшов у самому центрі Шацька інші ями-канави-калюжі.

77

73

76

69

 

Марина Семерей із районного центру знову увічнила калюжу біля зупинки на Світязь.


 

А Віта Шепеля, напевно, сама відчула, як це – їхати розбитою лісовою дорогою в одне з найбільш віддалених і таємничих сіл Шацького району – Красний Бір.

39

 

Голосування розпочато і триватиме з 1 по 7 грудня.

8 грудня ми визначимо переможців і вручимо їм обіцяні призи. Слідкуйте за новинами на сайті!

 

 

 

Коментарі
04 Грудня 2016, 15:40
Мені дуже сподобались фото шачанки Елеонори Романович, їх я і підтримала, хоч сама являюсь учасником конкурсу)) Вони гарно ілюструють різні частини Шацька в непогоду чи після неї! <br/>Фото дороги Віти Шепелі дуже нагадує мені мою вулицю Садову. От тільки на фото-лісова дорога, а Садова- це практично цент Шацька і стан на ній місцями і гірший)))
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024