Директор Смоляро-Світязької школи хоче керувати любомльськими освітянами

30 Листопада 2016, 14:30
1947

В Любомлі триває конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу освіти та молоді Любомльської райдержадміністрації.

У вівторок, 29-го листопада, у приміщенні Любомльської РДА відбувся перший конкурсний етап на заміщення вакантної посади начальника Любомльського відділу освіти, - повідомляє Кордон.

Відомо, що конкурсантів є троє. Це  Віктор Ваколюк, державний інспектор прикордонної екологічної служби, Надія Савош, нинішня директорка школи І-ІІІ ступенів смт Головне Любомльського району.

Третім претендентом є Микола Оніщук, теперішній директор школи І-ІІ ступенів села Смоляри-Світязькі Шацького району.

Голова конкурсної комісії, перший заступник голови Любомльської РДА Олександр Герасимчук повідомив, що комп’ютерні тестові завдання пройшли всі троє учасників.

“Завтра, 30-го листопада, відбудеться другий та третій етапи. Другий передбачає розв’язання змодельованої ситуації, а третій – кожен з учасників відповідамите на одинакові запитання членів комісії. Результати постараємось повідомити якомога швидше, але не обіцяю, що це буде саме завтра. Можливо, через день-два після конкурсу”, – зазначає Олександр Герасимчук.

Важливим для учасників буде третій, завершальний етап. Адже кожен із шести членів комісії буде, зважаючи на відповідь конкурсанта, ставити свою оцінку у відповідний талон. По завершенню етапу усі талони членів комісії аналізуються та виводиться середнє арифметичне число – кінцева оцінка, яка додається до попередньо зароблених балів.

Після проведення конкурсу матеріали комісії із зазначеним переможцем надсилаються до обласної адміністрації, де їх теж опрацьовують. Тільки після того, як у Луцьку погодять переможця, його офіційно призначають. Але скільки необхідно часу для обласної комісії – невідомо.

Зазначимо, що обов’язковою вимогою до кандидатів є не менше одного року педагогічного стажу. Якщо ж Надія Савош та Микола Оніщук є педагогами нині та займають керівні посади навчальних закладів, то Віктор Ваколюк свого часу теж був директором школи села Вишнів Любомльського району.

Коментарі
05 Грудня 2016, 00:40
Жорсткий но справедливий хлопець на посаді директора школи багато зробив для школи.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром