Показник злочинності в Шацькому районі - нижчий за середньообласний

29 Листопада 2016, 12:00
2269

Рівень злочинності на території Шацького району сягає свого піку в літній період відпочинку, загальний же показник вчинення злочинів у районі є нижчим за середній по області. Про це на розширеній нараді із представниками силових структур, яка відбулася в Шацькій райдержадміністрації, повідомив Ігор Філімонюк, перший заступник начальника Ковельської місцевої прокуратури.

 З його слів, за останні три місяці кількість злочинів суттєво зменшилася, зокрема тих, які вчинені в стані алкогольного сп’яніння. Тривогу викликає збільшення кількості особливо тяжких злочинів та правопорушень, вчинених підлітками.

Ігор Андрійович доніс до присутніх інформацію про зміни в законодавстві, які стосуються прокуратури. Зокрема повідомив, що прокуратуру обмежили в повноваженнях, забравши представництво громадян у суді і залишивши  у виключних випадках представництво інтересів держави, здійснення нагляду в кримінальному провадженні та підтримання державного обвинувачення.

Коментарі
30 Листопада 2016, 01:30
Більше патрулювань та рейдів поліцією у вечірній час територій торгових точок, магазинів, будинків культури (під час дискотек) і тоді зменшиться кількість осіб, які перебувають в стані алкогольного сп'яніння, і відповідно зменшиться кількість злочинів та правопорушень.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024