Туризм Волині не оживе без каналізування Шацького поозер'я

24 Листопада 2016, 22:00
1500

Депутат Волинської обласної ради Михайло Імберовський відзвітувався перед волинянами про рік роботи в бюджетній комісії обласної ради.

«Я здобув певний досвід і хочу поділитись своїм баченням щодо роботи з бюджетним плануванням та тим, яким я хочу бачити обласний бюджет 2017 року», - пише обранець громади  у ВолиньPost.

«Вважаю, що у 2017 році нам слід особливу увагу звернути на стан екології в нашому краї і якщо ми говоримо про туризм, то він не оживе, не запрацює без відповідної інфраструктури (каналізування в Шацькому поозер'ї, ремонт і будівництво якісних доріг) проблема сміття - треба думати про сучасні методи збору, переробки і утилізації його); якщо говорити про волинське село, то слід оперативно реагувати на ті тенденції, які спостерігаються у наших західних сусідів (зростання ЗП веде до здорожчання продукції с/г, зокрема ягідництва, а відповідно зменшує її конкурентність) нам потрібно стимулювати розвиток і всіляко підтримувати кооперативний рух серед сільського населення, щоб волиняни вдома вирощували те, що до цього часу вирощували в Польщі. Саме такого роду зміни у Стратегії я маю на увазі».

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024