Шацьк: ветерани АТО збирали книги для дітей Луганщини

23 Листопада 2016, 02:00
2212


21 листопада громадська організація "Ветерани АТО Шацького району" долучилася до акції збору україномовної дитячої літератури, яка буде передана дітям з Луганської області (місця проведення АТО). 

Про це інформує сторінка організації у Facebook.

Громадська організація "Військові капелани Волині", з благословення Високопреосвященнішого Михаїла, митрополита Луцького і Волинського, розпочала безстрокову акцію "Українська книжка єднає Україну!"
Окрему подяку висловлюємо учням загальноосвітньої школи I-III ст. - гімназії смт. Шацьк, які за кошти, виручені від продажу в День Шацька власноруч виготовлених сувенірів, закупили літературу (орієнтовна вартість - 600 грн.) і передали своїм одноліткам в Луганську область.
Також висловлюємо подяку приватному підприємцю Богінській С.С., яка теж долучилася до акції "Українська книжка єднає Україну!" та передала дитячої літератури на суму понад 1200 грн.
Військові капелани, які повезли дітям Сходу подарунки, завітають до захисників України в Луганській області. Серед них є і наш земляк житель с. Світязь Лутков Віктор Михайлович, який несе службу в м. Щастя. На його прохання підприємець Володимир Назарук виділив поліетиленову плівку на суму понад 1300 грн (для облаштування захисних споруд), інший підприємець Олена Лікіних - мішки для облаштування бліндажів (140 шт.).
ГО "ВЕТЕРАНИ АТО ШАЦЬКОГО РАЙОНУ" висловлює подяку всім тим, хто добровільно допомагає захисникам України. 
РАЗОМ МИ ОБОВ'ЯЗКОВО ПЕРЕМОЖЕМО!

Коментарі
23 Листопада 2016, 10:20
івуц
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024