Волинська обласна рада перевірить "Лісову пісню"

22 Листопада 2016, 13:30
1998

Робоча група з питань використання майна спільної власності з числа працівників апарату Волинської обласної ради перевірить звернення громадян щодо проблемних питань у комунальній власності.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії обласної ради з питань депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією сьогодні, 22 листопада, - пишуть Волинські новини.

Депутати вирішили направити перевірки робочої групи до Нововолинського ліцею-інтернату та санаторію «Лісова пісня».

Робоча група була створена у травні цього року розпорядженням голови обласної ради Ігоря Палиці з числа працівників апарату ради – начальників юридичного відділу, відділу управління комунальним майном, управління фінансів та бюджету тощо.

Комісія з’ясувала, що є претензії до роботи керівника санаторію «Лісова пісня». Тож депутати проголосували за те, щоб робоча комісія обласної ради перевірила і цей заклад.

Коментарі
23 Листопада 2016, 00:39
Пане Ігор провірте добряче цього злодія який зараз &quot; керує&quot; Лісовою Піснею, а конкретніше спитайте його за 10000 дол яких він завіз Гунчику щоб його не дрюкала прокуратура.<br/>Типу порішав шкурняк, облуда. Але інфу сам пустив шо порішав, бухає чоловік і тризвонить на ліво і на проаво про свої &quot;досягнення&quot;.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром