Острів'я: жительку села привітали з 90-річчям

17 Листопада 2016, 22:00
4128 Джерело: shaadm.gov.ua

17 листопада 2016 року,  жителька села Острів'я Кот Катерина Павлівна відзначила свій 90-річний ювілей.

Привітати ювілярку прийшли у гостинну оселю іменинниці заступник голови Шацької райдержадміністрації Сергій Кужель та Піщанський сільський голова Олександр Бакун, - повідомляє сайт Шацької районної державної адміністрації.

Привітно зустріли гостей соціальний працівник Оксана Кузьмич та родина Катерини Павлівни - син і невістка. Також зійшлися друзі та односельці, які на адресу ювілярки бажали теплі слова. Незважаючи на свій поважний вік, жінка дуже активна, усміхнена, привітна і хазяйновита, вражає щирістю, мудрістю, добротою та життєрадісністю.

Сергій Олександрович,  вручаючи подарунки ювілярці, звернувся зі щирими словами вітання: «Довгожителі – це жива історія нашого краю, вклоняємось Вашій життєвій мудрості, багатому досвіду, незламності перед воєнними лихоліттями та труднощами післявоєнної відбудови.  Радіємо,  що переживши багато бурхливих подій, Ви стали свідком народження незалежної Української держави. Сердечно вдячні Вам за Вашу невтомну працю, життєву стійкість та мудрість. Бажаємо міцного здоров'я, щастя, радості, благополуччя та ще довгих років життя в такому ж оптимістичному настрої».

Присутні також побажали бабусі ще багато світлих днів і щасливих років, міцного здоров’я та наснаги, дякували за мудрість, щирість та добре серце.


 

 

Коментарі
18 Листопада 2016, 01:28
А Голобський Голова сільради обіцяє і невітає.А як чекала його моя мама.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром