Студентам Шацького лісового коледжу розповіли, як шукати роботу

17 Листопада 2016, 12:00
1394

Напередодні Дня студента Шацький районний центр зайнятості гостинно відчинив двері для студентів Шацького лісового коледжу імені В. В. Сулька.

Захід відбувся в рамках співпраці з Центром кар’єри, що діє при навчальному закладі, - повідомляє сайт Волинського обласного центру зайнятості.

Студенти ознайомились з діяльністю служби зайнятості, ринком праці району. Надзвичайно корисним стало знайомство із паспортами підприємств, організацій, установ лісової галузі та начальних закладів області, які здійснюють підготовку фахівців для лісового господарства.

Особливу уваги було приділено побудові та реалізації стратегії успішного працевлаштування після закінчення коледжу та подальшого кар’єрного зростання. Для цього учасники заходу ознайомились з рекомендаціями, як практично оволоділи необхідними навичками: правильного використання джерел вакансій, складання резюме, проходження співбесіди, адаптації на робочому місці. Усім учасникам зустрічі подарували «золотий ключик» до працевлаштування – інструкцію, як правильно скласти дієве резюме.

 Зацікавились студенти веб-сайтами з пошуку роботи і спробували шукати вакансії через банкомат вакансій. Продемонстрували для відвідувачів і новації, які використовує служба зайнятості: відеорезюме, скайп-співбесіда з роботодавцем.

На підсумок зустрічі проведено обмін думками серед учасників щодо побудови вдалої кар’єри. Всім студентам побажали успішного працевлаштування.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024