Через пункт пропуску "Пулемець" намагались провезти контрабандні цигарки

10 Листопада 2016, 08:00
2465

Прикордонники Луцького загону (пункт пропуску "Пулемець") виявили в автомобілі «Фольксваген» громадянина України потаємне місце, де були сховані цигарки. У такий спосіб наш співвітчизник намагався перевезти через кордон 160 пачок тютюнових виробів.

У пунктах пропуску на всіх напрямках державного кордону України співробітники Держприкордонслужби продовжують виявляти сховки з тютюновими виробами, - інформує Державна прикордонна служба України.   

Так, у вівторок, 8 листопада, близько 300 пачок сигарет виявили в пункті пропуску «Порубне». 24-річна буковинка намагалася перевезти тютюнові вироби до Румунії у сховку свого «БМВ», яка була обладнана у салоні автомобіля. Сигарети та транспортний засіб на загальну суму понад 100 тисяч гривень вилучено.

Цього ж дня перемістити майже 300 пачок цигарок під обшивкою сидінь та дверцят автомобіля «БМВ» намагався ще один наш співвітчизник. Його прикордонники Мостиського загону спинили у пункті пропуску «Шегині».

Ще два транспортні засоби виявили прикордонники Луцького та Львівського загонів у пунктах пропуску «Пулемець» та «Грушів». В двох автомобілях  «Фольксваген» та «Міцубіші», які прибули під керуванням громадян України, прикордонники виявили тайники з тютюном в багажнику і в салоні. У такий спосіб наші громадяни намагалися перевезти через кордон 160 та майже 170 пачок цигарок відповідно.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024