Шацький районний будинок культури можуть реконструювати за кошти фонду регіонального розвитку

09 Листопада 2016, 09:40
1795

Шацький районний будинок культури може ввійти до переліку об'єктів, на яких здійснюватимуть роботи за кошти Державного фонду регіонального розвитку. Також Шацький район може отримати два шкільні автобуси.

Про це йшлося під час наради в голови Волинської ОДА з питань реалізації інвестиційних проектів на 2016 рік, будівництва, ремонту, обслуговування та утримання доріг обласного значення 8 листопада, - пишуть  Волинські новини.

Як повідомила начальник управління капітального будівництва ОДА Лілія Павлова, 91,5 мільйона гривень передбачено цьогоріч у Державному фонді регіонального розвитку на об’єкти у Волинській області, з яких 45,7 мільйона надійшло на рахунки розпорядників коштів. Касові видатки становлять 35,8 мільйона гривень. Залишок коштів на рахунках розпорядників наразі становить 9,9 мільйона.

На об’єктах, де здійснюють роботи за кошти фонду, загалом планують зекономити 10,072 мільйона гривень, зокрема, 8 мільйонів заощадять на реконструкції школи у Шацьку, 1,602 мільйона – у Заболотті, 258 тисяч – на реконструкції школи Рівненської сільради Любомльського району.

Зекономлені 7,372 мільйона гривень, які залишаться, можна буде використати на відібрані регіональною комісією об’єкти. Так, відповідно до рейтингової оцінки, найбільшу оцінку отримали реконструкція районного будинку культури у Шацьку, реконструкція школи у Павловичах, придбання двох шкільних автобусів для Любомльського району, двох автобусів для Турійського та двох - для Шацького районів, будівництво акушерсько-гінекологічного корпусу у Луцьку (перинатальний центр).

Коментарі
11 Листопада 2016, 19:34
1 млн. грн. витратили,а нічого не зробили. Нащо даремно витрачати бюджетні кошти?
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром