Через жахливу дорогу молода мама відмовляється від прогулянок з дітьми

08 Листопада 2016, 19:00
2362

Інтернет-видання Район.Шацьк започатковує нову рубрику «Народні новини»

Користувачі можуть надсилати нам власні новини з життя селища і Шацького району, повідомляти про проблемні моменти, аварії, надзвичайні події, додавати фото та відео, які ми будемо розміщувати на сайті. 

Пишіть нам на електронну адресу: [email protected] 

Через жахливий стан дороги по вулиці Садова і провулку Садовий у селищі Шацьк  молода мама вимушена відмовлятися від прогулянок з дітьми.

Про це Район.Шацьк повідомила шачанка Оксана Устенко.

«Користуючись можливістю розказати і показати нашій громаді її "цікаві місця", надсилаю серію знімків, які я назвала "Дорога додому". Проблемним є відрізок дороги протяжністю 100 метрів від дитячого садка №1 до мого дому. На ньому можна побачити все: і маленькі ямки, і величезні калюжі довжиною від 3 м, і купи болота... От тільки знайти хоч 50 см сухої ділянки на окремих відтинках дороги, особливо в дощову погоду, просто неможливо! 

Дуже вже надоїло це болото. Неприємно, що колеса в коляски завжди брудні. Інколи я взагалі відмовляюся від прогулянок з дітьми через те, що не можна виїхати з вулиці. І наостанок додам: ця дорога - після поверхневого ремонту, кілька машин піску було завезено задля покращення її стану... »

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром