Приміщення ради добудують - у зв'язку із збільшенням кількості працівників

08 Листопада 2016, 06:40
1705

Депутати Шацької селищної об'єднаної територіальної громади затвердили нову структуру органу місцевого самоврядування.

З нового року штат селищної ради суттєво збільшиться. Із ймовірною структурою органу ознайомила депутатів на черговій сесії секретар селищної ради Людмила Цевух.

З її слів, складатиметься вона з апарату ради і виконавчого комітету. В останньому будуть такі відділи: організаційно-правового забезпечення ради (5 штатних одиниць), землевпорядкування та охорони навколишнього середовища (4 штатних одиниці), економічного розвитку, комунального майна, містобудування та архітектури (3 штатних одиниці), гуманітарний (4 штатних одиниці), центру надання адміністративних послуг (ЦНАП, 5 штатних одиниць), фінансово-господарського забезпечення (12 одиниць), а також посади заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради та керуючого справами-секретаря виконавчого комітету.

В депутатів під час обговорення питання виникало багато запитань, було внесено певні пропозиції, зокрема про введення окладу діловода в сільських радах, збільшення кількості реєстраторів ЦНАПу (з 2 до 3) та інші. Зрештою, депутати проголосували за структуру в цілому, проте з часом вноситимуть у неї зміни.

Селищний голова Сергій Віннічук анонсував на сесії добудову приміщення селищної ради, зокрема другого поверху будівлі, де зараз розміщений земельний відділ органу місцевого самоврядування, - у зв’язку із збільшенням з нового року штату ради. 

Коментарі
09 Листопада 2016, 18:43
Два поверхи будівлі адміністрації - майже пусті, нова будівля "Біржі праці" - напівпуста і ще купа держ. приміщень де можна вдало розміститися. Мало того, що добавили кількість нероб та ще й за добудову с.ради взялись. Мабуть гарно навчились відмивати кошти на всілякому будівництві от і йдуть по накатаній схемі. А першопричина "окрилення" ради - надлишок коштів, які в більшій мірі стягнуті з нас простих громадян. Тільки те і роблять, що хваляться новими відщимленнями підприємців
09 Листопада 2016, 23:07
А діти у дві зміни навчаються.<br/>ГАНЬБА !!!!!!<br/>Як варіант - давайте на РДА нападемо та анексуємо у них наприклад перший поверх.
09 Листопада 2016, 23:44
децентралізація діє оце перший наочний приклад отака купа чиновникві буде утримуватись з місцевого бюджету і дублюватиме відділи рда адіти в школу удві зміни ходять отото правда реформи
10 Листопада 2016, 00:12
реформа розпочалась не з того і не ті люди там мають бути але все треба пройти
10 Листопада 2016, 11:08
Будемо надіятись що Вінні і його Боси читають хоч трохи коментарі, тоді може як з фонтаном в Шацьку - все затихне. ЩЕ раз підсумок - ідея з новими чиновниками і добудовою с. ради - відрижка комунізму, займіться краще чимось корисним, а ще краще звільніться з роботи тоді зявиться хоч якийсь шанс на позитивні зміни. Школа мала добудуватись спочатку до 1 вересня потім на 1 дзвонику директор обіцяв до 2 чверті , тепер вже середина зими. Кожен &quot;нероба&quot; з с.ради тепер нехай бере по інструменту і в школу - робити хоч щось !!!
10 Листопада 2016, 20:54
Взагалі на сесії говорилось про добудову ЦНАПу за єврокошти.
11 Листопада 2016, 00:01
Взагалі-то школу добудовують. Може, хтось цього просто не бачить? Другу чергу закінчують. Далі буде актовий зал, їдальня. В минулі роки тільки те й робили, що бабло розкрадали і обмивали. А зараз влада старається для людей, та деяким кадрам, які тільки те й уміють, що всіх ганити і язиками ляпати, вгодити неможливо
11 Листопада 2016, 01:44
Ті всі хліви де знаходиться ЦНАП - треба було знести. Вони просмерджені ліками і виглядають в центрі Шацька дуже страшно. ЯКА ТУТ МОЖЕ БУТИ ДОБУДОВА. Те що ви ту землю і приміщення довго з Дибалем дерибанили - памятаємо - як результат &quot;віз і нині там&quot;
11 Листопада 2016, 02:01
Влада старається для людей ? Ви коментарі читаєте ? Привчайтесь до конструктивного діалогу а не лише в районній газеті себе хвалите. Поясніть доцільність добудови і введення нових посад(за бюдж. гроші) на фоні відсутності доріг, каналізування, освітлення, може облагороджено якісь пляжі, побудовані велодоріжки а то одні &quot;фонтани&quot; і всяка &quot;совкова&quot; дурня. Зрозумійте - ваше мислення застаріло - дайте нарешті дорогу молодим. Скільки в будь-яких провладних кабінетах молоді якій до 30 років ? Мабуть взагалі немає . Тому і отримуємо застій , навчіться хоча б критику читати, а ще краще почніть діалог, що ж все-таки хочуть першочергово бачити шачани.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром