У санаторії "Лісова пісня" астму лікують травами і солями

07 Листопада 2016, 19:00
4410

— Уперше сімейний відпочинок спланували, коли малому виповнився рочок. Шукали тихе й затишне місце. Зупинилися у Волинському санаторії "Лісова пісня". Він розташований на березі озера Пісочне у Шацькому національному природному парку, що славиться чистим лісовим повіт­рям і джерельною водою з великим вмістом срібла та гліцерину. Вже три роки поспіль тільки там і відпочиваємо, — розповідає львів'янка Оксана Горизуб, 28 років.

Про враження пацієнтів від перебування в санаторії "Лісова пісня"  пише Газета.ua.

— Коли вперше потрапили, дивувалися, як багато іноземців тут відпочивають. Українка, що вийшла заміж за італійця, привезла чоловіка в медовий місяць. Він усе повторював: "Рай, рай". На рецепції обіцяв приїхати знову, — каже Галина з Хмельницького.

— У вільний час ходили лісом і насолоджувалися запахом хвої та смачними ягодами чорниць, яких тут надзвичайно багато, — розповідає Марина з Нововолинська. Приїхала сюди з астмою. Лікувалася фітотерапією. Також відвідувала соляну шахту, де одночасно застосовується аерозольна та кам'яна сіль із Солотвинських шахт. Із санаторію поїхала без інгалятора.


У Тетяни з Луцька після пологів були проблеми з хребтом, постійно боліла спина. Лікар призначив процедури в кабінеті підводної витяжки та підводного душу-масажу. Хребет обкладали торф'яними грязями. Також ходила до юмейго-масажиста, який проводить корекцію хребта при складних патологіях.

Заступник директора з медичної частини Руслана Дибель розповідає, що в санаторії працюють три реабілітаційні відділення. В кардіології проходять курс відновного лікування хворі після інфаркту ­міокарда, зі стенокардією або гіпертонічною хворобою, а також пацієнти після операцій на коронарних судинах і серці. Церебро-васкулярна реабілітація приймає людей, які пережили ішемічний або геморагічний інсульт, мали транзиторні атаки. У травматологічній реабілітації відновлюються пацієнти із недугами суглобів і хребта, після операцій на суглобах.

У санаторії також лікуються пацієнти із псоріазом, захворюваннями органів дихання, травлення. Для лікування використовується сучасна апаратура: лазеро- і магнітотерапія, озонотерапія, сухі вуглекислі ванни, пневмопресинги. Кожен пацієнт має можливість отримати безкоштовний курс масажу, поніжитись у лікувальній ванні та отримати консультацію досвідченого спеціаліста.

— Окрім сучасних методів, ми надзвичайно широко застосовуємо фітотерапію. Наприклад, один із унікальних методів лікування — фітоаплікації. Подрібнені висушені конюшину, овес, гречку або різнотрав'я запарюють у спеціальних чанах, поміщають у лляні мішечки та прикладають до хворого місця. Для лікування ми використовуємо близько 100 різних трав.

Колектив санаторію радо зустріне всіх охочих відпочити та пролікуватися в нашій оздоровниці у селі Гаївка Шацького району Волинської області. Телефонуйте 0(3355) 955 22, 0(3355) 955 42 або 0(96) 798 32 21.

Коментарі
08 Листопада 2016, 10:31
А 2000-х роках відпочивав з батьком. Дуже тоді все сподобалось. Дійсно природа дійсно гарно годували і лікували.<br/>У 2016р. коли вже моїй донечці виповнився рочок)<br/>вирішили з дружиною що десь за кордон ще нашій малечі рановато от і згадав про цей райський куточок.<br/>Оплатив 15 000грн. за 14 днів. сума не маленька для молодої сімї. Спакувались і вирушили.<br/>Моєму розчаруванню не було меж.<br/>Через бюрократію потрібно витратити майже цілий день на документи і поселення, ще й на наступний біганини лишиться. При виїзді аналогічно. <br/>номер- люкс без кондиціонера вигляд на озеро. в номері вже обшарпаний косметичний євроремонт з засованим диваном і лусками насіння в холодильнику. і це я ще мав можливість вибрати кращий з трьох номерів такого типу. В столові савдепія аля ссср. харчування змінилось з того разу як був в дитинстві НЕ В КРАЩУ СТОРОН. їжа не смачна. столові прибори брудні.<br/>Санаторій має власний пляж проте робиться там повний бардак. на вихідних туди хлине стільки люду що яблуку ніде впасти. усі один в одного на голові. І це тому що пляж хоч і обгороджений. кожне пяне жирне бидло з золоти цепом на шиї туди має вільний доступ. лежичи на своєму покривалі. навко нього люди роблять смітник. харкають. палять цигарки і розкидають шматки риби з кістками і звісно пляшки від пива. з дитям в таких умовах звісно не відпочинеш. куди б ти не звернув на тебе чатують сільські підприємці як не з рибою то ягодами і таке інше. культури в люде майже не лишилось. там де ми купались дівчина привела махнатого звіра великого ПСА без намордника і засунула в воду біля нас. терпіння закінчилось. і ще в лікувальному корпусі навіть безкотовні процедури всерівно платні. замасаж вимагають від 100 до 200 грн за сеанс. на кожному кроці тебе доять і доять. ми туди більше ні ногою. за такі гроші таких умов ми точно не очікували. нікому не раджу.
08 Листопада 2016, 14:57
Такої брудноти і несмаку як в Лісовій пісні терпіти вже не можна. Життя не стоїть на місці, а в закладі розвитку нуль. Понавішували тільки ікон і попи ходять. Може, думають так людям очі замилити.
08 Листопада 2016, 22:40
Як вони астму лікують, якщо там в усіх корпусах пліснява? Це для астматика протипоказ номер 1!
09 Листопада 2016, 01:51
Повний треш! Були цього літа з чоловіком. Не раджу ні в якому разі! Все написане вище правда. Це де таке написано, що на території санаторію а зокрема на пляжі можуть бути розміщені &quot;генделики&quot; з випивкою??? Коли вже те кришування закінчиться?
09 Листопада 2016, 09:53
Кожен має право вибору.В лікувальному плані там повний порядок і відповідність передбаченому направленню і путівці.Щодо приватників, то вони комусь покращують умови,а когось дратують. В цілому санаторій прекрасний, повністю виконує свою лікувально-оздоровчу функцію, а побутові справи як і будь де потребують постійного удосконалення і коштів.
11 Листопада 2016, 02:13
Крім Самого карпука ніхто за медиків не похвалив би те, що там відбувається. Люди роками не отримують зарплату, відпочиваючих завжди дуже мало. Всі тільки і чекають коли вже в цього &quot;керівника&quot; закінчиться взимку контракт і надіються на чудо. карпук двічі знімав рівно 1 мільйон готівкою і всім говорив, що кладу на депозит, а там і розбагатієм з відсотками. І двічі гроші зникали, зявлялись лише нові машини, будинок на 300 квадратів іт.д. Ніхто досі того крадуна не візьме за болюче місце а тим часом від санаторію мало що залишилось...
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024