На що використають кошти від перевиконання селищного бюджету?

07 Листопада 2016, 18:00
1634

Бюджет Шацької селищної ради перевиконано на понад 900 тисяч гривень. На що використати ці кошти, вирішували депутати селищної ради на черговому засіданні сесії.

Про внесення змін до рішення Шацької селищної ради «Про селищний бюджет на 2016 рік» інформувала депутатів головний бухгалтер Надія Дударчук. З її слів, до селищного бюджету цього року надійшло 9 610 817 грн., відповідно дохідна частина  селищного бюджету збільшилася на 924 535 грн.

Планується використати ці кошти на утримання органу місцевого самоврядування, дошкільних навчальних закладів. Найближчим часом відчинить двері для відвідувачів капітально відремонтований Шацький міський будинок культури. В оновлене приміщення придбають тюлі, карнизи, музичну апаратуру, матеріали для облаштування сцени та ремонту зовнішньої стіни установи. 

Для дитячої музичної школи, яка незабаром відзначить 30-ту річницю з дня заснування, придбають піаніно. Для учнів навчальних закладів закуплять підручники.

Також фінанси надійдуть на капітальний ремонт системи водопостачання по вулицях Шковороди та Садовій у Шацьку; на ремонт дороги по вулиці Польова в смт Шацьк, на будівництво лінії вуличного освітлення по вул. Набережна в смт Шацьк тощо.

Коментарі
09 Листопада 2016, 18:50
Коли і хто не звертається в раду за допомогою отримує оду відмову - відсутні кошти. А тут, під кінець року не використаних майже мільйон - то що весь цей час всі брешуть задля якоїсь фіктивної економії ?????? І так з року в рік не залежно від голови і депутатів, складається враження, що міняються тільки лиця.
10 Листопада 2016, 11:03
як тільки вникнуть у бюджет 2017 року всі ці наміри будуть скасовані цікаво де візьмуть гроші на утримання 32 штатних працівників ідля чого вони там потрібні поясніть і що вони там будуть робити
10 Листопада 2016, 11:12
Нові працівники будуть бігати "душити" підприємців" на свої зарплати Бюджет поповнювати
10 Листопада 2016, 23:49
В підпорядкуванні громади будуть школи, дитсадки, ФАПи, заклади культури і т. д, В десяти населених пунктах!!! Вважаю штат ради зовсім не роздутим
11 Листопада 2016, 03:06
Всі перераховані вами заклади у більшості з сіл вже напіврозвалені, а ви своєю децентралізацією вже все дорозвалюєте. Стадо чиновників буде засідати в кабінетах і вирішувати, що краще для будь-якого села. Не Світязь не Пульмо не хочуть з вами казнокрадами обєднуватись, бо знають, що толку не буде прийдеться тільки їздити в Шацьк і кланятись за кожну довідку. Яскравий приклад коли недавно голова Пульма хотів відремонтувати дитячий будинок школяра, а Ольга Сахарук умовила всіх не передавати на баланс села будівлю, що належить шацькій освіті (навіть на сесію не виносили). Одна можливість - лише взяти в оренду для відбудови на цілих три роки(щоб потім забрати готову) - тому будівля досі валиться. А діти в Пульмі не мають де подітися - жодних гуртків чи секцій. Отак керують "комуняки" - ніби хотіли Бюджет орендними коштами наповнити - маразм а не адмінреформа в вашому розумінні
11 Листопада 2016, 12:05
Цікаво було б побачити тебе при владі. Як би ти оперативно навів скрізь порядок, відремонтував, побудував, реконструював. А насправді і десятої частини того не зробив би, що зараз робиться. Єдине, що вмієш, то це повчати всіх пустими пафосними фразами - біля компютера.
11 Листопада 2016, 12:42
Йдеться не про оперативність роботи а про підхід в цілому, який явно застарілий і пахне &quot;комуністами&quot;. Жодних пафосних фраз - навіть чіткий приклад - спростуйте якщо це не правда (про Пульмо).Мова не про повчання, а про пошук сучасних методів та планування роботи в цілому. Ви особисто розібрались, що таке децентралізація ? У Вас виходить &quot;районна узурпація&quot; і про це всі мовчать бо діють як сказав Гунчик - один район - одна громада. Ви навіть не маєте своє обгрунтованої думки, тому і не знаєте в якому напрямку рухатись, лише чекаєте на вказівки &quot;згори&quot;. <br/> P.S. І з повагою до опонентів не все гаразд .(&quot;тебе&quot; по Вашому тексту)
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром