Коли біля Шацької школи встановлять тренажери?

06 Листопада 2016, 16:00
1542

На сесії Шацької селищної ради депутат Василь Печук поцікавився долею дитячого тренажерного майданчика, який до початку ремонту Шацької ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназії був встановлений на внутрішньому дворику навчального закладу.

-Свого часу ми всією сім’єю і з великими зусиллями вибивали ці тренажери для шацьких дітей. На Волинь тоді виділили 4 майданчики, з них 2 отримав Шацький район. Це був великий успіх, оскільки я вболіваю за розвиток спорту в районі і фізичне здоров’я дітей. Зараз тренажери прибрали з дворика, і їхня доля невідома, - депутат наголосив, що хотів би знати, де зараз майданчик і коли його встановлять.

Ми попросили прокоментувати ситуацію директора Шацької школи Валерія Михальчука.

-Передусім хотів би заспокоїти депутата: тренажерний майданчик, якого демонтували на час проведення будівельних робіт у школі, цілий і неушкоджений. Він зберігається в складському приміщенні господарського двору.

Ще до початку демонтажу майданчика почав руйнуватися бетонний фундамент, на якому були встановлені тренажери. По ньому пішли тріщини, крізь які стала проростати трава. Ще тоді ми почали думати про більш надійне місце для спортивного обладнання.

В ході ремонтно-будівельних робіт виникла ідея створення внутрішнього шкільного дворика. Цей затишний, встелений бруківкою плац став не лише чудовим місцем для проведення шкільних лінійок, а й улюбленою зоною відпочинку учнів під час перерв.

А для тренажерів ми передбачили інше місце біля школи. Воно вже огороджене, поверхня встелена щебенем і засипана відсівом.

Чому ми не встановили тренажери влітку? Тому що тоді вони б заважали руху вантажного транспорту, більше того, існував ризик пошкодження обладнання автомобілями. Але головне –  тоді тренажери вабили б дітей до себе, а ми не могли наражати їх на небезпеку.

Будівельні роботи в школі тривають до сих пір. Більше того, наближається зима. Якщо будівництво найближчим часом завершиться і дозволятимуть погодні умови, ми встановимо тренажери ще цього року. Якщо ні – то вже навесні.

Якщо депутат Василь Печук так вболіває за здоров’я школярів, то міг би прийти в школу і особисто з’ясувати все те, що його хвилює. Двері мого кабінету відчинені для відвідувачів.

Тренажерний майданчик перед демонтажем
Тренажерний майданчик перед демонтажем

 

Коментарі
06 Листопада 2016, 19:32
міліони за землю деребанять а турника сраного немають сили зробити !
05 Грудня 2016, 20:30
отримав шацький район три тренажерних майданчики і все це було за державні кошти а те що василь печук турбувавсь про тренажери і надавав допомогу на їх встановлення правда за це йому щира подяка
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром