Комісар Шацького районного військового комісаріату вчинив ДТП?

04 Листопада 2016, 18:00
3338 Джерело: kordon.in.ua

З інсайдерської інформації стало відомо про ДТП за участю комісара Шацького районного комісаріату Василя Матвійчука, який здійснив наїзд на гужовий транспорт з пасажиром. На щастя, ніхто не постраждав.

Про це повідомляє Кордон.

У четвер, 3-го листопада, близько 19:00, на дорозі “Піща – Шацьк – Любомль” біля санаторію “Лісова пісня” трапилась дорожньо-транспортна пригода: автомобіль здійснив зіткнення з підводою.

За кермом автомобіля, який рухався у сторону Піщі, був комісар Шацького районного комісаріату Василь Матвійчук. За попередньою інформацією, Матвійчук був тверезий. А от водій підводи, за словами очевидців, був напідпитку. Про це свідчить і те, що гужовий транспорт рухався посередині дороги, і, до того ж, без розпізнавальних знаків.

Цікавим залишається той факт, що автівка комісара – це так званий “лівак”, або ж “титанік” – автомобіль на іноземній реєстрації, що перетнув кордон з іншою державою законно. Після цього транспорт залишається на території іншої держави, а от по базі митників він законно повертається до себе на батьківщину. Це так звана схема “з повітря”: автівка не виїжджає, їдуть тільки документи.

Щодо цього журналісти “КОРДОНу” звернулись за офіційним коментарем до очільника Шацького відділення поліції Віталія Мархальчука, проте начальник відмовився давати будь-які коментарі без згоди керівництва з області. Коли ж журналісти телефонують у ГУ НП у Волинській області до прес-секретаря, то у відповідь чують лише те, що коментарі можна брати безпосередньо у начальника поліції Шацька.

Така ж історія з Шацьким районним військовим комісаріатом. Коментувати цю ситуацію не було кому, оскільки комісара не було на робочому місці.

Коментарі
04 Листопада 2016, 20:39
не на підпитку, а готовий був водій гужового транспорту....його кінь віз додому.....
04 Листопада 2016, 21:37
Той комісар, мені збив скутера біля почти, який припаркувала, побив. Він здавав назад і його не помітив! Їздити він не вміє!
04 Листопада 2016, 23:15
Водій гужового транспорту був готовий!!! 2,5 проміле в крові чоловіка виявлено алкоголю.<br/>2,5 – 3,0 - це стан сильного сп’яніння!<br/>Пам’ятайте!<br/>Водіння в нетверезому стані не тільки загрожує порушенням закону, а й здатне привести до трагедії!Потрібно мати на увазі, що незалежно від того, як ви почуваєтеся, алкоголь впливає на вашу здатність адекватно оцінювати ситуацію, час реакції і спроможність керувати транспортним засобом.
04 Листопада 2016, 23:21
Таких п&quot;яних людей на дорозі треба карати!! Інакше біди будь-хто може не обратись. Робити популізм і рекламу на даному випадку не коректно. А розповідати про авто комісара з таким пафосом не гідно кореспондента даної статті. Життя така річ, що ніхто не застрахований від такого випадку і ви теж, ШАНОВНИЙ КОРЕСПОНДЕНТ ДАНОЇ СТАТТІ!!!
05 Листопада 2016, 04:19
та то все неправда.Он дивіться,ВАСЯ написала-припаркувала скутера,а він її побив!!!!Оце тема для роздумів!!!
05 Листопада 2016, 14:08
Пише що їхав чаловік без розпізнавальних знаків(віз)але ж можна на фото побачити що там взаді є катафоти!!!!І взагалі &quot;люди&quot;якщо не знаєте куди їхав чоловік то краще не пишіть!Бо він якраз їхав не додому!
05 Листопада 2016, 14:23
Люди не п'яний чоловік був 1,2 проміле алкоголю в крові , а вигадані фатки писати не треба !!! Водій їхав не посередині дороги , адже їхала зустрічна яка осліпила комісара і віз розминувся з нею !!! Незнаючи правди краще мовчіть !!! Є люди які це бачили хай вони і пишуть коментарі , а не вам переказали приукрасили мягко кажучи і ви вже пишете !
06 Листопада 2016, 13:33
Треба карати таких журналістів і кореспондентів. Такий наклеп підриває не лише авторитет порядних людей, але і маніпулює свідомістю людей, що може викликати негативні наслідки. А порядним людям псують життя. Нехай Бог покарає наклепника!
07 Листопада 2016, 18:59
Дане фото, є фотошопом.Гужовий транспорт має зовсім інший вигляд:) Шановний кореспондент, перш ніж розміщати фото на сайті отримуйте достовірну інформацію.
05 Червня 2018, 00:02
краще напишіть про того мудака корумпованого мархальчука який відмовився давати коментар оце собака справжня
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром