Коли в Шацькій районній лікарні можна буде за день пройти медогляд?

26 Жовтня 2016, 05:40
2121

На сесії Шацької районної ради, яка відбулася у середу, 19 жовтня, це питання задала генеральному директору територіального медичного об'єднання Любомльського і Шацького районів Володимиру Дибелю депутат Ніна Хомич.

Володимир Юрійович звітував на сесії про використання міжбюджетного трансферту любомльському бюджету на утримання установ охорони здоров’я Шацького району за 9 місяців цього року. Також дав відповіді на запитання депутата про те, чому медогляд у Шацькій районній лікарні неможливо пройти за один день та коли в лікувальному закладі з’являться офтальмолог і лор.

-Питання відсутності лікарів сьогодні є болючим. Медики не хочуть їхати в Шацьк через те, що їм немає де жити. Наразі ми вирішуємо проблему – починаємо реконструкцію старого дитячого відділення під гуртожиток, а інших приміщень колишньої лікарні – під квартири для медиків. У нас є домовленості з майбутніми медиками: хірургом, окулістом і лором, які зараз проходять інтернатуру. Сподіваємося, що цих молодих фахівців, які прийдуть до нас на роботу, ми повністю забезпечимо житлом, - відзначив Володимир Дибель.

Гальмує проходження медогляду і застаріле обладнання лабораторії. Зі слів генерального директора, є надія, що у 2017 році лікарня отримає нову і сучасну апаратуру.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024