Відповідь Шацького селищного голови на лист співзасновника ТзОВ "МТГС"

25 Жовтня 2016, 21:20
Урочище Дуга. Світло тут з'явиться не скоро 1843 Джерело: volynnews.com
Урочище Дуга. Світло тут з'явиться не скоро

В понеділок, 24 жовтня, на сайті було опубліковано лист від співзасновника ТзОВ «МТГС» Тетяни Марценюк – як відповідь жителям урочища Дуга селища Шацьк на їхні численні звернення-скарги на товариство, яке постачає  електроенергію.

Нагадаємо, в ньому автор пише, що директор ТзОВ «МТГС» Володимир Крикун жодним чином не порушує своїми діями закону, що подвоєні суми в рахунках є нормою, а люди, які борються за підключення своїх домівок до електричної мережі … навіть не звертались до нього із відповідними заявами.

Шацький селищний голова Сергій Віннічук прокоментував листа, зокрема і звинувачення на свою адресу:

«Написане обурило мене, оскільки в ньому багато голослівних обвинувачень і брехні. Автор, напевно, обрала тактику: «Кращий захист – це напад», але конфлікту з людьми такий хід не вирішить, навпаки, ще більше зажене проблему в глухий кут. Так, я побудував будинок в урочищі Дуга, в який роками не можу вселитися через відсутність світла.

Проте я ніколи не просив товариство про безкоштовне підключення.

Це перша ваша брехня.

Я просив, щоб мій будинок підключили за гроші – мені в цьому відмовили. Який тоді сенс просити про безкоштовне підключення? Більше того, я відстоював у цій боротьбі не лише власні інтереси, а й десятка тих людей, які разом зі мною мали нещастя побудуватися на Дузі. Шачани засвідчили це не раз і не перед одним високопосадовцем. Наші будинки розміщені за десятки метрів від діючої лінії електромереж. Ми просили про тимчасове підключення, обіцяли заплатити всі необхідні кошти. З часом можна було б перепідключитись до новозбудованої лінії. Нас не почули.

Друга брехня. 

Мене в листі назвали працівником Шацької райдержадміністрації. Я ніколи не працював у Шацькій РДА. Можливо, пан Крикун співпрацював у цьому питанні з котримсь із голів, який вимагав від нього «безкоштовного, з порушенням усіх норм, плану і законодавства» підключення, проте це був не я.

Третя брехня.

Тетяна Марценюк  пише, що забудовники не писали заяви на підключення світла. Це неправда. Писали, у селищній раді тоді було півзалу людей.

«Пан Віннічук, зрозумівши, що не вийде «по – його», пообіцяв організувати для товариства проблеми». Це так ви називаєте відстоювання людьми своїх прав на проживання у власних будинках зі світлом? Людей, які доведені до відчаю, які плачуть у чиновницьких кабінетах, бо одні з них пенсіонери, а інші мають маленьких дітей, яким треба готувати їсти, прати і прасувати одяг, зберігати в холодильнику продукти, вмикати обігрівач, бо на вулиці вже холодно?

Ви пишете: «Ми будемо радо співпрацювати… давайте свої пропозиції…давайте обговоримо це…».

А як собі уявляєте цю співпрацю, коли Володимир Крикун ігнорує всі запрошення приїхати до Шацька і поговорити з людьми, вислухати їх, розповісти їм, зрештою, про свої труднощі? На збори в райдержадміністрацію не прибув, в обласну держадміністрацію на запрошення губернатора не прибув. На мій телефонний дзвінок відповів: « Я не хочу з вами розмовляти». Це по-вашому співпраця??

Якщо, з ваших слів, ТзОВ «МТГС» діє відповідно до чинного законодавства», розпочніть діалог з людьми, знайдіть спільно компроміс, вони все зрозуміють. Але не обвинувачуйте безпідставно, не обманюйте, не прикривайтеся високопарними фразами про закон і не ховайтеся від людей.

Я готовий підтвердити свої слова на детекторі брехні. А ви?» 

Коментарі
18 Листопада 2016, 10:37
сергію не бреши бо таки хотів на халяау підєднатись до електроененргії ми тебе скромнягу знаємо а тепер через тебе і у нас будкть проблеми
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром