На озері Пісочне рятують лебедя

24 Жовтня 2016, 23:00
1666 Джерело: vls_smolich - LiveJournal

На електронну пошту інтернет-видання Район.Шацьк надійшов лист від відпочивальників санаторію «Лісова пісня» з проханням врятувати лебедя, який потрапив у біду на озері Пісочне.

«Доброго дня! Можливо, не туди пишу, але не знаю, куди звернутися! В санаторіі «Лісова пісня», на озері лебідь зачепився за риболовний гачок дзьобом! Тварина кілька днів уже не ість нічого і довго так не проживе! Можливо, хтось може написати заяву в МНС, тому що я з Луцька і куди тільки не телефонувала, мене тільки пересилали з одного управління на інше, і казали, що в телефонному режимі ніхто не візьметься за це питання...Тому прошу небайдужих людей, кому неважко, зверніться з заявою в МНС, тільки тоді вони змушені будуть діяти!!! Наш Луцький зоопарк готовий прийняти лебедя на лікування!»

Намагаючись стати співучасниками порятунку птаха, ми телефонували і до жителів села Гаївка, і в службу місцевих рятувальників. і до керівництва Шацького національного природного парку.

-Працівники парку відгукнулися на прохання врятувати птаха і відразу виїхали в "Лісову пісню". Неодноразовово підпливали до лебедя човном, намагаючись впіймати його і з'ясувати суть проблеми. Втім, птах не йшов до рук, натомість дуже спритно втікав, щоразу перелітаючи на інший бік озера. Стан лебедя - задовільний. Фахівці парку  спостерігатимуть за його поведінкою щодня. Якщо їм вдастсься його впіймати, то птаха відразу відвезуть його до ветеринара, - повідомив директор Шацького національного природного парку Володимир Захарко. 

Обіцяємо інформувати читачів  Район.Шацьк про всі дії парківців із порятунку  та про стан птаха.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром