Оперативна інформація з поліції: одні шачани здавали нелегальну зброю, інші буянили

23 Жовтня 2016, 18:00
1057

З 12 по 19 жовтня в чергову частину Шацького відділення поліції надійшло 36 повідомлень про злочини і пригоди. Серед них – інформація про сімейні сварки і конфлікти між сусідами, погрози від невідомих людей, бійки в громадських місцях, випадки шахрайства та ДТП.

Зокрема 12 жовтня надійшло повідомлення від невідомої особи, яка повідомила, що за місцем проживання позбавив себе життя шляхом повішення громадянин Ш., 1964 року народження, житель вулиці Вишнева смт Шацьк.

14 жовтня особа, яка не представилася, повідомила, що в смт Шацьк по вулиці Центральна невідомий стріляє з мисливської рушниці.

Цього ж дня у нічний час повідомили в поліцію про те, що в смт Шацьк поблизу піцерії «Фелічіта» відбувається бійка між невідомими особами. А на годину пізніше зателефонував у правоохоронні органи житель Шацька С., 1987 року народження, якого побив знайомий.

17 жовтня в рамках місячника добровільної здачі зброї в поліцію звернувся житель Шацька громадянин О., 1985 року народження, і повідомив, що має бажання добровільно здати гладкоствольну рушницю, яка належала його покійному батькові.

17 жовтня автомобіль «Ауді» біля Шацької школи проїхався тротуаром і зачепив декількох перехожих. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

18 жовтня в поліцію надійшло повідомлення від жителя вулиці Набережна смт Шацьк громадянина Г., 1985 року народження, про те, що брати вкрали в нього мобільний телефон.

Наступного дня про крадіжку пального з автомобіля, здійснену двома невідомими особами, заявила жителька вулиці Лесі Українки смт Шацьк.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024