Шацький район і Влодавський повіт реалізовуватимуть спільні проекти

22 Жовтня 2016, 07:20
1891 Джерело: shaadm.gov.ua

18 жовтня в Шацькому районі з робочим візитом перебувала делегація з Республіки Польща.

Про це інформує Шацька районна державна адміністрація.

У Шацькій райдержадміністрації відбулася зустріч представників польської делегації з керівниками місцевої та районної влади, а саме участь  у спільному засіданні взяли: голова Шацької районної ради Сергій Карпук, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сидорук, заступник голови райдержадміністрації Сергій Кужель, голова Шацької об’єднаної територіальної громади Сергій Віннічук, директор міського будинку культури Ніна Вирович.

Метою поїздки було вивчення існуючих проблем у селищі Шацьк та підготовка спільних проектів, що стосуються Шацького району та Влодавського повіту. Обговорили і одне з болючих питань -  ремонт Шацького районного будинку культури. Також мова йшла про написання спільного проекту щодо закупівлі комунального обладнання (сміттєвоза, смітників, автомобіля для відкачки нечистот).

Гості зустрілися з керівником комунального підприємства «Будинкоуправління» Іваном Ковалем та відвідали районний будинок культури. В результаті огляду приміщення вивчили питання по його реконструкції. Крім цих основних питань, говорили також про будівництво сміттєпереробного заводу.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром