Як у Шацьку юні козаки змагалися

22 Жовтня 2016, 06:00
4255

Працівники Шацької районної бібліотеки для дітей організували і провели козацькі забави "Ми роду козацького діти, землі української цвіт", присвячені Дню захисника України.

Відшуміло козацтво, відійшли в історію його славні походи, але підростають їх гідні нащадки. 

Як повідомила Світла Бляшук, завідувач Шацької районної бібліотеки для дітей, у переддень свята до бібліотеки завітали юні козаки з загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. - гімназії смт Шацьк (учні 6-А і 5-Б класів), щоб взяти участь в козацьких забавах «Ми роду козацького діти, землі української цвіт».


 

Ведучі заходу Юлія Сорочук та Ангеліна Боярчук представили команди: «Козаки України» (Антон Мороз, Сергій Омельчук, Артур Купира) та «Веселі козачата» (Данило Вензловський, Денис Голядинець, Віталій Сиротюк) і оголосили початок змагань.


 

Учасники гри показали свою кмітливість, спритність, винахідливість та силу в конкурсах «Розминка», «Смачна каша», «Як наші козаки до дівчат ставляться», «Зліпи вареника», «Хто кого перетанцює», «Біг у мішках», «Хто сильніший» та інші.


 

За підсумками журі спритнішою виявилась команда «Козаки України». У глибині душі кожного українця живе козак: воїн, який за рідну землю без роздумів віддасть своє життя. Тож козацького здоров’я всім, процвітання і миру нашій славній Україні.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024