Шачани знову на гачку шахраїв

17 Жовтня 2016, 13:00
1649

З 4 по 10 жовтня в чергову частину Шацького відділення поліції надійшло 21 повідомлення про злочини і пригоди.

За оперативною інформацією, у відділення двічі надходили повідомлення з районного центру про сімейні сварки, а з села Ростань - про побиття чоловіком своєї дружини.

Шахраї виманили в жительки села Пульмо 4 тисячі гривень, які остання перерахувала їм начебто за інтернет-покупку.

В особи, яка не представилася, вкрали сумочку з грошима. В продуктовому магазині селища Шацьк невідомі особи пошкодили вхідні двері, а в торговельному закладі села Світязь Шацького споживчого товариства - лічильник на електроенергію.

В банкоматі Шацького відділення ПриватБанку спрацювала сигналізація. А в селі Підманове трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Протягом тижня до поліції надійшло 3 повідомлення про смерть жителів Шацького району, з них одне - про самогубство. В селі Самійличі позбавив себе життя через повішення місцевий житель 1953 року народження.

На автостанції Шацька невідома особа обливала перехожих пивом.

В рамках місячника добровільної здачі зброї жителі району здали карабін (Пульмо) та мисливську гладкоствольну рушницю (Шацьк).

Житель села Прип'ять  виявив біля річки Прип'ять сліди від помп, а шачанка обурювалася в поліції, що в нічну пору надто голосно грає музика в барі "Заїжджий двір".

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром