Хочете користуватися пільгами? Відмовтеся від субсидій

13 Жовтня 2016, 21:30
1315

Управління соціального захисту населення Шацької райдержадміністрації інформує, що у 2016 році пільгові категорії громадян повинні обирати: або вони залишаються у пільговій категорії, або ж отримують субсидію, відмовившись від пільг.

Кабінет Міністрів України вніс зміни у порядок нарахування субсидій: у разі призначення субсидії, пільги з оплати житлово-комунальних послуг та придбання твердого палива і скрапленого газу особам, які зареєстровані чи фактично проживають у будинку, не нараховуються.

Управління соціального захисту населення Шацької райдержадміністрації проводить виплати компенсацій на тверде паливо і скраплений газ пільговим особам населення, які  вже  визначилися, що бажають отримувати у 2016 році  пільгу.

У зв’язку з тим, що 2016 рік закінчується, необхідно особам, які відмовляються від субсидії  і бажають отримувати пільги, терміново написати заяви для виплати компенсації на тверде паливо і скраплений газ.

Також управління повідомляє, що виплата за 2016 рік проводиться протягом поточного року. У разі вибору особами отримання пільг, на субсидію до кінця 2016 року таким особам оформлятися не слід, щоб не було переплат.

Нагадаємо, до пільгових категорій належать інваліди війни, учасники бойових дій, учасники війни, особи, на яких поширюється чинність Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», потерпілі на Чорнобильській АЕС І і ІІ категорій, ветерани військової служби, медики на пенсії, педагоги на пенсії, культпрацівники на пенсії, багатодітні сім'ї.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром