Пульмо: юні прихожани привітали прикордонників зі святом

13 Жовтня 2016, 20:00
1573

Юні прихожани Свято-Миколаївського храму села Пульмо разом із настоятелем протоієреєм Олександром Черевком привітали прикордонників відділу прикордонної служби  «Піща» з Днем захисника України.

Про це священик повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці, з благословення благочинного Шацького округу протоієрея Миколи Вихора, відбулася зустріч юних прихожан Свято-Миколаївського храму села Пульмо із прикордонниками. Діти привітали віршами і піснями військових із Днем захисника Вітчизни і щиро побажали заступництва Матері Божої. Як колись Богородиця зберегла жителів Константинополя від ворогів, так і сьогодні щиро благаємо Її покрити і нашу землю своїм Чесним омофором. Молимо Милосердного Господа за Батьківщину нашу Україну, за владу, за військо, за полонених і поранених, за безвісти зниклих, за тих, котрі поклали життя, захищаючи нашу Вітчизну.

Щиро дякуємо відділу прикордонної служби села Піща за теплий прийом і солодкі подарунки. Особлива подяка директору школи Куран Валентині Олегівні і вчителю-психологу Положевець Людмилі Федорівні за надану можливість не тільки привітати військовослужбовців, але і провести виховний урок любові до Бога і своєї Батьківщини».

1

1

1

1

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024