Для маленьких пацієнтів Шацької районної лікарні створили ігровий куточок

08 Жовтня 2016, 22:00
2005

В дитячому відділенні Шацької районної лікарні створили ігровий куточок для наймолодших пацієнтів.

До Шацького представництва Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» звернулася завідуюча педіатричного відділення Шацької районної лікарні ТМО Любомльського та Шацького районів Галина Піддубна з проханням посприяти в облаштуванні дитячого куточка в палаті медико-соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

Цю ідею підтримала ініціативна група жителів селища Шацьк на чолі з Наталією Гребенюк. Вони написали проект пропозиції та подали його до Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Щороку в педіатричному відділенні лікарні проходять лікування більше 500 діток разом з мамами з усього району. Перебування дітей в лікарні - дуже нелегка справа і для їх батьків, і для самої малечі. Адже після обов’язкових медичних процедур маленькі пацієнти хочуть гратися і розважатися.

За допомогою Фонду дитячий ігровий куточок з’явився в педіатричному відділенні Шацької районної лікарні. Там зараз стоять зручні дитячі меблі: столик із стільцями, стінка для іграшок, а також є дитячі іграшки. У такому куточку хворі діти завдяки забавкам будуть відволікатися від думок про лікувальні процедури, а добрий настрій допомагатиме їм швидше іти на поправку.

1


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024