Восьмеро мешканців із Шацького району стали контрактниками у ЗСУ

04 Жовтня 2016, 16:31
1520

На оперативній нараді райдержадміністрації говорили про військову службу.

3 жовтня під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Сидорука, за участю представників органів місцевого самоврядування,  керівників районних установ та організацій, начальників відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації відбулась оперативна нарада, на якій розглядалось одне з основних питань про стан виконання заходів, пов’язаних із призовом на військову службу за контрактом та про підготовку до призову на військову службу до Збройних Сил України на території району. Про це повідомляють у прес-службі РДА.

Із цього питання виступив військовий комісар Шацького РВК Василь Матвійчук. За його словами, планове завдання на військову службу за контрактом для Шацького РВК на 3 квартал 2016 року складає 14 осіб. Станом на 30.09.2016 року було призвано та зараховано до лав Збройних Сил України 8 чоловік, що складає 57% від загальної кількості планового завдання.

Також на нараді Володимир Федчишин, начальник Шацької дорожньої дільниці Любомльського АВТОДОРУ поінформував про стан підготовки доріг для експлуатації в осінньо-зимовий період 2016-2017 років.

Олександр Бебко, начальник фінансового управління райдержадміністрації доповів про попередні підсумки виконання на території району державного бюджету за дев’ять місяців 2016 року та завдання з його наповнення у жовтні цього року.

Підбив підсумки роботи за минулий тиждень Сергій Сидорук, перший заступник голови райдержадміністрації, який враховуючи інформацію виступаючих дав відповідні доручення окремим керівникам установ та організацій району, структурним підрозділам райдержадміністрації і визначив завдання на поточний тиждень.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024