У жителя району вкрали мотоцикл і коня

03 Жовтня 2016, 14:06
1366 Джерело: golosno.com.ua

Курортний сезон у Шацькому районі скінчився, відповідно поменшало заяв у Шацькому відділенні поліції про злочини і пригоди.

За оперативною  інформацією, з 20 по 27 вересня в чергову частину Шацького відділення поліції найчастіше зверталися з заявами громадяни, яких обікрали. У жителів району вкрали  роги лося (з будинку), жіночу сумочку, в якій була косметика і 100 гривень, мотоцикл і навіть коня. До речі, сумку вкрали під час святкування Дня Шацька, 21 вересня. А мотоцикл оранжевого кольору – з гаража, шляхом віджиму навісного замка.

Також за тиждень надійшло 4 повідомлення про смерть жителів району, 3 – про сімейні сварки, 3 – про побиття людей, 2 – про загублені телефони. Житель Шацька в заяві до поліції просив перевірити законність відімкнення світла по вулиці Марфюка  в селищі Шацьк.

Мешканець села Вілиця  звернувся до правоохоронців з заявою про несанкціонованевстановлення бочок для виготовлення деревного вугілля. А ще в поліції зафіксували факт загоряння приватного будинку в цьому ж селі.

Написана заява і на директора Шацького ринку, який забороняв заявнику продавати на ринку живу рибу. Ще в поліції зафіксували факт перетину кордону через пункт пропуску «Піща» людини, яка перебуває в розшуку.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024