На адресу вчителів линули найкращі вітання зі святом

01 Жовтня 2016, 16:00
2045

У Шацьку урочисто привітали вчителів з професійним святом.

Зі сцени районного будинку культури, де у п'ятницю, 30 вересня, відбувалося святкування, на адресу педагогів Шацького району линули вітання від Сергія Сидорука, першого заступника голови Шацької районної державної адміністрації, Сергія Карпука, голови Шацької районної ради, Анатолія Пеха, начальника відділу освіти та молоді, Катерини Редько, голови районної організації профспілки працівників освіти, Тетяни Дацько, помічника народного депутата Степана Івахіва.

У своїх вітальних промовах вони дякували за відданість професії вчителям навчальних закладів, педагогам-пенсіонерам та вчорашнім випускникам вишів, які 1 вересня цього року розпочали свою вчительську кар'єру. На святі вручали присутнім  грамоти за успіхи на педагогічній ниві, дарували подарунки і квіти. Для них співали і танцювали, їм присвячували музичні композиції і жартівливі інсценівки.

В концерті, над організацією якого працювала методист відділу освіти і молоді Олена Моніч, брали участь як аматори творчості району, так і самі вчителі, працівники відділу освіти та молоді і школярі.

1

1

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024