У Шацькій школі переобрали директора і призначили нових учителів

29 Вересня 2016, 21:00
2532

В День шкільного самоврядування, який в загальноосвітній школі смт Шацьк традиційно припав на кінець вересня, на один день переобрали не лише директора, а й двох його заступників і вчителів. Їхні місця в кабінетах, учительській і класах зайняли старшокласники навчального закладу.

Як розповіла заступник директора школи з виховної роботи Анна Вітрук, на цей день учні чекали з нетерпінням.

Школярі, котрі виявили бажання повчителювати, попередньо записувалися в педагога-організатора школи Вікторії Сидорук. Потім брали у вчителів завдання, до яких мали ретельно підготуватися. Більше того, був призначений зі складу учнівського колективу новий директор школи - Анастасія Піддубна, заступник директора з навчальної роботи - Марта Баранчук, заступник з виховної роботи - Діана Смоляр.

Під керівництвом нової дирекції була проведена лінійка, на якій оприлюднили результати шкільних виборів і представили президента школи - десятикласника Данила Семерея.

А далі почалися уроки. Справжні, з перевіркою домашнього завдання, новою темою, роботою біля дошки і навіть оцінками. Для виставлення оцінок юним учителям видали класні міні-журнали - з печаткою і підписом директора школи. До речі, в понеділок всі оцінки з міні-журналів будуть перенесені у справжні класні журнали.

Новоспечена дирекція активно працювала цілий день. Нею було організована урочистість до Дня вчителя для педагогів початкової школи, а також прибирання шкільної території і прикрашання навчального закладу, адже завтра, 30 вересня, учні вже вітатимуть учителів старшої школи. 

Насичений, емоційний і відповідальний день шкільного самоврядування закінчився. Завтра діти прийдуть у звичну школу і сядуть за парти. А сьогодні всі вони відчули, як нелегко і водночас цікаво бути вчителем. І стали ще більше поважати носіїв цієї благородної професії. 

1


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024