Привітали працівників дитячих садків району

29 Вересня 2016, 12:25
2195

27 вересня в Шацьку відзначили Всеукраїнський День вихователя та всіх дошкільних працівників.

Дитячий садок – це Країна дитинства, в якій господарюють найменші мешканці нашої країни – дітки віком від 2 років. А допомагають їм добрі, щирі, мудрі дорослі: вихователі, няні, музичні керівники, фізруки, медсестри, психологи, логопеди. Вони проводять цікаві заняття, прогулянки, екскурсії, свята, слідкують за здоров’ям вихованців, - інформує сайт Шацької районної державної адміністрації.

В цей день, з нагоди Дня дошкільника, в приміщенні Шацького лісового коледжу ім.В.Сулька відбулися урочистості з участю працівників та вихованців Шацького дитячого садка № 1«Росинка».

З теплими вітальними словами до присутніх звернулися представники Шацької райдержадміністрації, Шацької районної ради, Шацької об’єднаної територіальної громади, відділу освіти та молоді, сільські голови.

Зі сцени звучали слова вдячності працівникам дошкільних закладів, які за покликанням душі допомагають дітям пізнавати світ, віддаючи силу й серце своїм вихованцям, адже вони заслуговують на шану і повагу від суспільства, адже щодня віддають тепло своїх сердець дітям!

Кращі працівники Шацького дошкілля отримали грамоти з рук керівників.

Нехай лагідна усмішка сонечка дарує вам невичерпну енергію, красу і чарівність, життя Ваше буде наповнене щастям, добробутом та натхненням, в оселі вашій панують світло і злагода, в серцях – добро і мудрість, в житті – достаток і удача.

1

1

1

1

4

2

1

1


 

     

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром