На оперативці - про нове в пенсійному законодавстві

27 Вересня 2016, 10:00
1664

26 вересня на нараді під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Сидорука, за участю голови районної ради Сергія Карпука, представників органів місцевого самоврядування,  керівників районних установ та організацій, начальників відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації розглядались питання:

-Про стан надання в районі житлових субсидій.

- Про зміни у пенсійному законодавстві України.

-Про готовність району до опалювального сезону і завдання на опалювальний період 2016-2017 років.

Антоніна Пилиповець, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації, зазначила, що станом на 1 вересня цього року звернулось 1260 осіб із заявами та деклараціями на призначення житлової субсидії, яку призначено 1048 особам.

Віктор Гірич, начальник  Шацького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Волинської області, розповів про новації у пенсійному законодавстві України.

Ольга Романська, начальник відділу регіонального розвитку та ЖКГ райдержадміністрації, доповіла про готовність об’єктів житлово-комунального господарства до роботи в опалювальний період 2016-2017 років, в тому числі. забезпеченість паливними матеріалами.

Підбив підсумки роботи за минулий тиждень Сергій Сидорук, перший заступник голови райдержадміністрації, який, враховуючи озвучену інформацію, дав відповідні доручення окремим керівникам установ та організацій району, структурним підрозділам райдержадміністрації і визначив завдання на поточний тиждень.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром