У Шацьку не вистачає спеціалістів для медогляду призовників

23 Вересня 2016, 16:56
1805

19 вересня на нараді під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Сидорука, за участю представників органів місцевого самоврядування, керівників районних установ та організацій, начальників відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації розглядались питання:

- Про надання адміністративних послуг Центром надання адміністративних послуг.

- Про виконання районної екологічної програми “Екологія 2016-2020рр”.

- Про стан виконання заходів, що пов’язані з призовом на військову  службу за контрактом до Збройних сил України на території району.

Про це повідомляють у Шацькій РДА.

Наталія Чепко – начальник відділу “Центр надання адміністративних послуг” зазначила, що станом на 16.09.2016р. ЦНАПом надано 3536 послуг. Найбільше послуг (1055) надано по наданню висновків про погодження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Юрій Положевець – головний спеціаліст відділу регіонального розвитку та ЖКГ райдержадміністрації у своєму виступі зазначив, що у 2016 році передбачені кошти на реалізацію районної екологічної програми “Екологія 2016-2020рр” не виділялись, хоча певні заходи проводились.

Василь Матвійчук – військовий комісар Шацького  районного військового комісаріату зазначив про основні проблеми, пов’язані з призовом на військову  службу за контрактом до Збройних сил України на території району. Одна з яких – відсутність у районній лікарні лікарів-спеціалістів, необхідних для проходження медичного огляду призовників.

Крім того, начальник відділу освіти та молоді райдержадміністрації Анатолій Пех інформував про стан охоплення навчанням дітей і підлітків шкільного віку та інші проблемні питання галузі. Заступник начальника управління ветеринарної медицини Білополець В.І. доповів про епізоотичну ситуацію щодо африканської чуми свиней на території району.

Підбив підсумки роботи за минулий тиждень Сергій Сидорук, перший заступник голови райдержадміністрації, який враховуючи інформацію виступаючих дав відповідні доручення окремим керівникам установ та організацій району, структурним підрозділам райдержадміністрації і визначив завдання на поточний тиждень.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром