Шацьк: мешканцям нового житлового кварталу ввімкнули, нарешті, світло

23 Вересня 2016, 12:00
1748

У п’ятницю, 23 вересня, мешканцям нового житлового кварталу селища Шацьк (урочище Дуга), нарешті, ввімкнули світло.

Про це повідомив перший заступник голови Шацької районної державної адміністрації Сергій Сидорук.

Нагадаємо, Шацьке відділення РЕМ відімкнуло світло декільком побутовим споживачам районного центру з причини несплати боргу ПАТ «Волиньобленерго» підприємцем з Нововолинська, керівником ТзОВ «МТГС» Володимиром Крикуном

Напередодні Володимир Крикун зателефонував усім боржникам з проханням проплатити рахунки за спожиту електроенергію. Тими, хто заборгував кошти (одні не платили свідомо, інші сказали, що забули), виявилися власники дач, тобто немісцеві люди.

На вчорашній день, 22 вересня, борг ще становив 3,5 тисячі гривень. А сьогодні один із мешканців кварталу Микола Постернак по телефону повідомив представнику районної влади, що в будинку вже з’явилося світло.

Як відзначив Сергій Сидорук, проблема себе не вичерпала, оскільки з’ясувалося, що представники приватної компанії, яка обслуговує трансформатори в новому кварталі, вчасно не приносять побутовим споживачам рахунки за електроенергію. Відповідно накопичується борг, внаслідок чого страждають постійні мешканці кварталу. Отож, ситуація з відімкненням електроенергії від будинків може повторитися.

Перший заступник голови Шацької районної державної адміністрації найближчим часом ініціюватиме проведення зборів у Шацьку, у яких візьмуть участь підприємець Володимир Крикун, представники згаданої компанії та шачани.

-Робимо це для того, аби обговорити з усіма сторонами всі проблемні моменти, досягнути компромісу, щоб сумлінні платники більше не ставали заручниками ситуації, - наголосив Сергій Сидорук. 

Читайте також: Шачани, яким відімкнули світло, звертатимуться до прокуратури

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024